ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
KNL4,5&12 Merwede 
Locatie project
Utrecht 
Website project
Development
Boelens de Gruyter, G&S vastgoed, Roundhill Capital 
 

BESCHRIJVING

Een nieuwe, groene stadswijk aan het water, midden in Utrecht.

Maak nu kennis met KNL4,5&12 Merwede Utrecht! Dit zijn de eerste woningen in de nieuwe groene stadswijk Merwede die in verkoop gaan. In totaal komen er 1.073 woningen, waaronder 218 koopwoningen. Variërend van compacte city apartments tot ruime townhouses en bold apartments.
Zodra je de wijk in fietst maakt het geluid van ronkende auto’s plaats voor fluitende vogels. Geniet in het zonnetje in het park uitkijkend over het water, waar plezierbootjes en kanoërs langsvaren. Of met een drankje op één van de terrassen vlakbij. Onderweg naar je townhouse of appartement ontmoet je je buren in een groene binnentuin of op een gezellig plein, haal je je kinderen van school of loop je een rondje langs het groene dwaalspoor, het hart van de wijk.

KNL4,5&12 biedt een combinatie van wonen, recreëren, stedelijk genieten én duurzaam groen buitenleven. Je woont hier aan een gezellige binnentuin of groen plein, waar kids spelen en je je buren ontmoet. In een knus dwarsstraatje of aan een fris groen park. Vanuit je woning kijk je zó over het Merwedekanaal en de karakteristieke woonboten.

Hier komen 218 koop- en 855 huurwoningen. 

Een gevarieerd aanbod van sociale huurwoningen tot ruime townhouses en appartementen. Gelegen in verschillende woongebouwen met elk hun eigen specials en sfeer. Van stedelijk tot groen en van industrieel tot elegant. In KNL4,5&12 woon je in fantastisch groen, zijn alle voorzieningen op steenworp afstand én laad je helemaal op. Een unieke balans tussen rust en reuring. En dat allemaal mét de bruisende binnenstad van Utrecht het het Centraal Station om de hoek.

Ontdek jij de Merwede Big 5?
KNL4 ligt tussen het Merwedekanaal en het Dwaalspoor. Hier komen robuuste townhouses aan het water, chique stadspanden in het dwarsstraatje en een duurzame houten landmark met appartementen op de hoek. In KNL4 word je omgeven door groen: een groene binnentuin met groene gevels, pergola’s en een wadi (natuurvijver) die zorgt voor regenwateropvang en verkoeling tijdens warme maanden. Hier ontstaat een community van bewoners en dieren-buren die genieten van het buitenleven. Grote kans dat je de Merwede Big 5 tegenkomt: vlinder, egel, zangvogel, vleermuis en zwaluw.

KNL5 is een stoer woongebouw in een groengrijze baksteen op hoogte verbonden door een fietshuis met diverse woongebouwen en gevels met een natuurlijke uitstraling. Alle appartementen met een eigen buitenruimte en veel groen. De townhouses in KNL5 hebben door het afwisselend gebruik van materialen zoals beton, metselwerk en staal een industrieel en tijdloos karakter. Met een groene parktuin voor de deur waarover je lekker wegkijkt richting het kanaal. De binnentuin van KNL5 is een plek om tot rust te komen. Hier koppel je even los van de dagelijkse drukte tussen fleurige bloemen, verkoelende wadi’s (kleine vijvers) en frisse stadsnatuur. Een intieme binnentuin om te chillen & te relaxen. Gezond voor mens en dier.

Op een van de mooiste plekken in Merwede komt KNL12: aan een fris groen park én met uitzicht over het kanaal. Woongebouwen met fijne geveltuinen en weelderige groene daktuinen als speel- en ontmoetingsplekken. Alle gebouwen in een combinatie van stoere en natuurlijke materialen, zoals bamboe en hout met beton en hergebruikte baksteen. In de binnentuin van KNL12 kun je heerlijk ontspannen en kids kunnen spelen – klim op een van de grote stepping stones en ga op zoek naar de Merwede Big 5! De open sfeer nodigt uit. Hier ontmoeten buren en andere vrije vogels elkaar en relaxen in de middagzon.

Wil je meer weten over KNL4,5&12, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ins & outs rondom dit project. Neem voor meer informatie of overige vragen contact met ons op via 020-3050560 of email info@eefjevoogd.nl

Lees meer Lees minder

DISCOVER KNL4,5&12 Merwede

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Noël Schiks
    020-3050560noel@eefjevoogd.nl