Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Loods V 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Vanaf € 1.095.000 v.o.n. 
Website project
Development
PHB Deventer 
 

Luxury Real Estate

BESCHRIJVING

De verkoop van Loods V in De Krijgsman, met in het aanbod 8 luxe appartementen, is gestart!

Loods V
Eindeloos veranderende uitzichten op bos en water: afgelegen wonen, maar midden in de metropool. Deze royale appartementen ogen strak en industrieel en zijn tot in de finesses afgewerkt. Uw woning die u vanuit uw lift direct bereikt biedt ruimte voor uw eigen interpretatie van perfectie. Royale mee ontworpen terrassen en glaspartijen bieden spectaculair zicht over het ruige landschap en het IJmeer.

– 3 penthouses en 5 appartementen
– Woonoppervlakte van ca. 105 tot 231 m²
– Unieke locatie aande kust van  het IJmeer
–  Aanlegplaats sloep voor de deur
–  Grote terrassen
–  Koopsommen vanaf 1.095.000,- v.o.n.

Architect
Het indrukwekkende ontwerp van architectenbureau Waterstudio.NL is strak en industrieel. Dit maakt Loods IV tot een bijzondere verschijning in een natuurlijke setting.

De Krijgsman Muiden
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca.

Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek. De Krijgsman is onderverdeeld in een aantal verschillende nieuwbouw projecten met ieder zijn eigen karakter.

Interesse?

Neem voor vragen of  een persoonlijke afspraak gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via 020-3050560. Het adres van het informatiehuis van De Krijgsman is Kruitpad 14, 1398 CP Muiden.

Eerst de sfeer proeven? Naast het aanbod aan koopwoningen heeft de Krijgsman ook een uniek ‘rent to buy’ aanbod, hierbij is het mogelijk om gedurende een periode van maximaal 2 jaar te huren met koop optie. Zo maak je alvast kennis met deze geweldige plek. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons RENT TO BUY-programma.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Loods V

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Laurens Roosendaal
  020 3050560laurens@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman | Boerenhof Villa’s

   Muiden
  • De Erven

   De Krijgsman Muiden
  • De Krijgsman | Bospad Noord

   De Krijgsman Muiden