ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bospad Noord 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Vanaf €1.075.000,- v.o.n. 
Website project
Development
KNSF 
 

BESCHRIJVING

Nu in verkoop: Bospad Noord

Het nieuwbouw project Bospad Noord, onderdeel van De Krijgsman Muiden, bestaat uit 6 vrijstaande villa’s en 2 onder 1 kap villa’s. Allen gelegen op eigen grond met een carport. Woonoppervlakte van 152 – 230 m², perceeloppervlakte van 424 – 1109 m². Koopsommen vanaf €1.075.000,- v.o.n.

Inschrijven gaat via de project website. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op via 020-3050560.

Parkeren
De woningen hebben twee privé parkeerplaatsen op eigen perceel.

Eigen grond
In De Krijgsman Muiden koopt u een woning met eigen grond. U betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en u hoeft deze ook niet af te kopen.

Interesse?
Kom langs bij het informatiehuis van De Krijgsman in Muiden om de verkoopbrochure te ontvangen of bekijk deze via de project website. Voor vragen of meer informatie staan we je graag te woord via 020-3050560.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Interesse?
Kom langs bij het informatiehuis van De Krijgsman in Muiden om de verkoopbrochure te ontvangen of bekijk deze via de project website. Voor vragen of meer informatie staan we je graag te woord via 020-3050560

Lees meer Lees minder

DISCOVER Bospad Noord

  • Bospad Noord De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

  • Bospad Noord De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

  • Bospad Noord De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Marije
    020 305 0560