Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Modern Barn Style houses 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
€1.245.000 -€1.570.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
KNSF 

BESCHRIJVING

Fase 2 van de Modern Barn Style houses is gestart.

De 8 Modern Barn Style Houses zijn gelegen tussen boardwalks, water en authentiek groen met volop luxe, ruimte en privacy. Hier geniet je na een drukke werkdag of in het weekend op je eigen veranda of terras langs de waterkant. De tuinen zijn ruim waardoor er bijna altijd een plekje in de zon te vinden is en daarnaast heeft bijna elke villa een eigen aanlegplaats voor een boot. Zo vaar je in een mum van tijd naar het prachtige IJmeer, Gooimeer of de Vecht.

De villa’s zijn ontworpen door Hoogeveen architecten. De eigentijdse ontwerpen zijn geïnspireerd door de industriële loodsen en landelijke schuren. Van de 8 modern barn style villa’s worden er 5 gerealiseerd met een zwart houten gevelbekleding, 1 met een grijs houten gevelbekleding en 1 met een lichte bakstenen gevel. Deze 7 woningen hebben een strakke metalen felsbanen dakbekleding. Eén woning is een special en deze woning wordt gerealiseerd met een metalen gevel. Het zijn stuk voor stuk unieke woningen gesitueerd aan de Kruitvaart of juist aan het kruitbos. Geen enkele woning is hetzelfde, de plattegronden zijn verschillend en ook de percelen zijn allen uniek. De ruime woningen bieden veel vrijheid om het naar eigen wens in te richten. Informeer bij het bouwbedrijf naar de mogelijkheden voor de indeling van de villa.

Bij de Barn style Villa’s behoren twee parkeerplaatsen op eigen perceel.

De woonoppervlaktes variëren van circa 158m2- 201m2 en perceel oppervlaktes van circa 486m2- 735 m2. De verkoopprijzen zijn vanaf €1.245.000 -€1.570.000 v.o.n.

Interesse? Kom dan langs in het Informatiehuis De Krijgsman of bel met ons kantoor via 020-3050560.

Het informatiehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp. Voor meer informatie kun je ook de projectwebsite bezoeken.

Adres Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden

Lees meer Lees minder

DISCOVER Modern Barn Style houses

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560