Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Park Meadows – Beethoven Residences 
Locatie project
Amsterdam 
Oplevering
Eind 2026 
Website project
Development
Breevast 
 

BESCHRIJVING

Aan het einde van de Beethovenstraat en aan het Beatrixpark in Amsterdam-Zuid zullen twee iconische woontorens de skyline van Amsterdam gaan sieren die luisteren naar de naam Park Meadows. Het ontwerp van Park Meadows is van de hand van gerenommeerd architect Ben van Berkel en UNStudio en belichaamt de perfecte mix van stadsleven met natuur. De woorden ‘Park’ en ‘Meadow’ (groene weide) benadrukken de groene omgeving, terwijl ‘Beethoven Residences’ verwijst naar de bruisende locatie in Amsterdam.

Park Meadows zal letterlijk al uw zintuigen gaan prikkelen. Het biedt de ultieme harmonie tussen stedelijk leven en natuurlijke sereniteit. De plint op de begane grond zal wonen en leven met elkaar verbinden. Hier komt een restaurant, een wellness en inspirerende werk-en vergaderruimtes.

In januari 2024 start de daadwerkelijke bouw van de 213 appartementen op deze weergaloze locatie in Amsterdam-Zuid. De voorbereidende werkzaamheden zijn reeds voltooid. De eerste appartementen zullen volgens de planning al eind 2026 worden opgeleverd. Zij zullen luxe ademen.

Als betrokken makelaar kunt u ons kantoor altijd benaderen als u meer wilt weten over de appartementen, de voorzieningen of het project op zich. Wij kunnen niet wachten om dit project tot leven te brengen! Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website www.park-meadows.nl

Lees meer Lees minder

DISCOVER Park Meadows – Beethoven Residences

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Karin Posthuma
    020 3050560karin@eefjevoogd.nl