Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Zoë Amsterdam 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Vanaf € 375.000 v.o.n. 
Website project
Development
AM  
 

BESCHRIJVING

Zoë is een unieke plek op het bruisende Zeeburgereiland in de Sluisbuurt, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Hier ervaar je Healthy Urban Living, waar de stadse reuring en gezelligheid binnen handbereik zijn, maar je ook binnen enkele minuten kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. In Zoë leven mens, dier en plant harmonieus samen in een van de 82 stijlvolle appartementen, omringd door acht groene daktuinen. Beleef het happy leven in Zoë!

Aanbod
Zoë biedt 82 exclusieve appartementen en woningen, elk met een unieke indeling. Veel van deze appartementen kijken uit op een van de acht prachtig aangelegde groene tuinen. Een aantal woningen beschikt over een eigen loggia of buitenruimte, waardoor u optimaal van het buitenleven kunt genieten. Er is een gevarieerd aanbod, van stijlvolle studio’s tot bijzondere twee-, drie- en vierkamerappartementen. Bovendien zijn er drie luxe penthouses met adembenemend uitzicht en drie charmante maisonnettes gelegen aan het water, die een idyllische woonervaring bieden.

Duurzaamheid
In Zoë woon je in een compact city apartment of een ruim urban apartment, omgeven door groen. Het gebouw beschikt over acht unieke groene daktuinen, een gemeenschappelijke tuinkamer en een flex-kas voor uiteenlopende activiteiten. Elke daktuin heeft een eigen sfeer en biedt ruimte aan planten, bloemen, insecten en vogels. Een groene route verbindt de tuinen en moedigt beweging aan. Zoë is ontworpen met biophilic design, waarbij de liefde voor leven en natuur centraal staat. De groene verticale geveltuinen en binnenruimtes versterken de natuurlijke uitstraling. Wetenschappelijk is bewezen dat nabijheid van natuur een kalmerend effect heeft op lichaam en geest. Zoë combineert stedelijk wonen met duurzaam leven, midden in de stad.

Locatie

Zoë ligt in de Sluisbuurt op het levendige Zeeburgereiland in Amsterdam, tegenover de Oranjesluizen. Deze nieuwe stadswijk, waar 5.500 woningen worden gebouwd, zal een diverse omgeving bieden met creatieve broedplaatsen, flexwerkplekken, horeca, scholen, winkels en zelfbouwkavels. De Sluisbuurt is groen en autoluw, met ruimte voor wandelen, fietsen en openbaar vervoer. Alles wat je nodig hebt is dichtbij: supermarkten, koffietentjes, een skatepark, en de Landmarkt. Het Waterplein wordt het hart van de buurt, met winkels, cafés en recreatie. Daarnaast biedt het Sluispark groene ruimte langs het IJ. Het entreegebied verbindt de Sluisbuurt met de rest van het eiland, inclusief de toekomstige verbinding met de westelijke Baaibuurt.

Meer informatie
Neem voor vragen contact met ons op via 020-3050560 of stuur een mail naar nieuwbouw@eefjevoogd.nl

Lees meer Lees minder

DISCOVER Zoë Amsterdam

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Samantha
  020-3050560samantha@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Yvie

   Amsterdam
  • Ivy Amsterdam

   Amsterdam Noord
  • The Dock

   Amsterdam