Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Ivy Amsterdam 
Locatie project
Amsterdam Noord 
Oplevering
Q2-Q3 2024 
Website project
Development
BLVG Ontwikkeling Burton Hamfelt Urban Architecture 
 

BESCHRIJVING

Verhuur is gestart!

IVY stads wonen in het hart van Noord 157 appartementen in de Klaprozenbuurt.

Amsterdam Noord heeft het al of krijgt het zeker! Amsterdam-Noord is in opkomst en die groei lijkt voorlopig niet te stoppen. En waar zou je nu beter kunnen wonen dan in het hart van Noord, aan de Klaprozenweg? Het ligt dichtbij het centrum, de snelweg A10 en het trendy NDSM-terrein. Dit is dé plek voor mensen die graag in de stad wonen. Dit gebied staat de komende jaren voor een grote transformatie. Er zijn ambitieuze plannen en projecten op komst, en een daarvan is IVY. Het door BurtonHamfelt Urban Architecture ontworpen blok IVY zal 157 appartementen aanbieden in verschillende prijscategorieën, van sociale huur tot middenhuur en de vrije sector. Er is voor ieder wat wils!

IVY komt op de hoek van de Klaprozenweg en de Klimopweg. Wat voorheen vooral een industrieterrein was, zal straks veranderen in een stadswijk waar niet alleen gewoond, maar ook gewerkt kan worden. De Klaprozenweg wordt een bruisende straat met ruimte voor woningen, winkels en bedrijven.

Verschillende woontypen

IVY is een gebouw dat op te delen is in vier gebouwen met een 42 meter hoge toren als hoogteaccent: drie appartementsblokken en een blok met een maatschappelijke functie. Op straatniveau is er plaats voor commerciële ruimtes met daarboven van de 2de tot en met de 13de verdieping de appartementen. Door het ontwerp van het gebouw is er veel plek voor buitenruimtes op verschillende niveaus. In IVY komen verschillende typen woonruimte: er zijn appartementen beschikbaar in de vrije sector, middenhuur en sociale huur. De 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector en middenhuur zijn bij uitstek geschikt voor koppels en kleine of jonge gezinnen die houden van het leven in een stad. De sociale huur appartementen zijn studio’s en ideaal voor jongeren die graag een eigen plekje hebben in Amsterdam. De balkons zijn allemaal naar het oosten, zuiden of westen gericht en zeker op de bovenste verdiepingen heb je spectaculaire uitzichten over Amsterdam.

Amsterdam Noord is hot.

Amsterdam-Noord is hot en dat houdt niet op. De stad stopt niet meer bij het IJ en steeds meer Amsterdammers weten Noord te vinden. Die binding met de stad wordt alleen maar sterker de komende jaren. De Noord-Zuidlijn heeft er voor gezorgd dat je binnen een paar minuten in het centrum van de stad staat. Maar je hoeft tegenwoordig Noord niet eens meer uit voor stadse voorzieningen en levendigheid. Van Overhoeks direct aan het IJ tot aan Buikslotermeer diep in Noord: het bruist en leeft!

Maar Noord blijft ook vooral Noord. Een plek met ruimte voor creativiteit. Een typisch stukje Amsterdam met zijn eigen herkenbare identiteit. Feest 24 uur lang door in Shelter of de Tolhuistuin, schommel op het dak van de A’dam toren met een adembenemend uitzicht of breng een bezoek aan de culturele vrijbuiters op het NDSM-terrein. Vroeger een scheepswerf, tegenwoordig een plek voor kunstenaars en creatievelingen. Een wijk met een ruig randje dat veel te bieden heeft.

Ook aan groen geen gebrek. Maak een wandeling of geniet van mooi weer in het Noorderpark. Het park heeft een centraal veld waar regelmatig evenementen worden georganiseerd en ook is hier een speeltuin, een verhard tennisbaantje, een rosarium en enkele kleine grasvelden.

Interesse in Ivy Amsterdam?
De verhuur is gestart! De appartementenvinder staat online en jij kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete appartement(en). Interesse in wonen in Ivy?  MELD JE HIER AAN De bouw is begonnen. De oplevering is voorzien in het midden (Q2/Q3) van 2024.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Ivy Amsterdam

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Simon Reesink
  020 3050560simon@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Mayor One & Four

   Amstelveen
  • Valerius

   Amsterdam Oud-Zuid
  • Mannoury

   Amsterdam