Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Mannoury 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Penthouse € 3850 per maand 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
AEDES Real Estate 

BESCHRIJVING

De bijzondere en kwalitatieve beleving van een hotel, thuis zelf ervaren? Het kan in Mannoury! In deze fraaie appartementencomplexen kun je heerlijk wonen op een prachtige locatie vlakbij het Vondelpark. De appartementen en penthouses zijn licht en ruim van karakter en beschikken allemaal over een eigen buitenruimte met veel groen.

Aanbod

Luxe wonen met een wijds uitzicht is gegarandeerd in de penthouses van Mannoury. De bovenste etages van beide bouwblokken zijn gereserveerd voor in totaal vier exclusieve en luxe tweelaagse appartementen van circa 178.5 m2. De woonkamer heeft een plafondhoogte van zes meter met entresolvloer, die ideaal kan dienen als werkruimte. De vloeren, wanden, plafonds en deuren zijn luxueus afgewerkt.

De ruime living heeft openslaande deuren naar een royaal (30 m2) dakterras op het zuiden. Het onderhoud en bewatering van het groen op het omliggende dak is inclusief, waardoor het dakterras het hele jaar zonder moeite met groen is omringd. De penthouses beschikken over ‘eigen’ zonnepanelen gekoppeld aan de meterkast, en besparen zo op de elektriciteitsrekening.

De luxe open keuken van SieMatic, met groot kookeiland met werkblad van composiet, is van alle gemakken voorzien, waaronder een Quooker-kraan en wijnklimaatkast van Liebherr. De apparatuur is van Siemens en bestaat uit een koelvriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, stoomoven en recirculatie-fornuis. De twee luxe badkamers zijn voorzien van inloopdouche en ligbad, met moderne zwarte Dornbracht-kranen en speciale Mosa-tegels.

De drie ruime slaapkamers zijn voorzien van grote ramen voor veel binnenstromend daglicht. De ingebouwde gordijnkoven maken montage van alle typen raambekleding mogelijk: van verduisterend en donker tot lichte voile, voor wie natuurlijk wil ontwaken.

Locatie
Mannoury is ideaal gelegen op een prachtige locatie vlakbij het Vondelpark. Zo ben je met  10 minuten fietsen in het centrum, op het Museumplein of bij de Foodhallen en binnen 5 minuten met de auto op de Ring van Amsterdam.

Uniek ‘smart roof experiment’
Het complex is ontworpen met veel aandacht voor kwaliteit én klimaat. Hier woon je in een innovatief CO2-neutraal gebouw  met een ‘slim groen dak’. Een slim groen dak combineert begroeiing, regenopvang, zonnepanelen en hergebruik van gefilterd douchewater. Als eerste ter wereld onderzoekt Mannoury met een uniek experiment wat de échte impact daarvan is: “Project Synthesis”. Dit wordt onderzocht om de biodiversiteit in de stad te vergroten en deze koeler, duurzamer en leefbaarder te maken.

Mannoury is ontworpen door van Dongen Koschuch Architects

Lees meer Lees minder

DISCOVER Mannoury

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • Cruquiuswerf – Huur appartementen

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Valley

   Amsterdam Zuidas