Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Cruquiuswerf – Huur appartementen 
Locatie project
Amsterdam Cruquiuseiland 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
AM Wonen 

BESCHRIJVING

Alle Cruquius huurappartementen zijn verhuurd.

Cruquiuswerf is het laatste, enigszins vergeten schiereiland in de rij van KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Dit was ooit een bruisend industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. Cruquiuswerf bestaat uit 12 verschillende gebouwen, elk met 6 verdiepingen.

Doordat Cruquiuswerf wordt gebouwd in een prachtige waaiervorm, heb je bijna vanuit alle appartementen zicht op de kade en het water. Hier wordt gezwommen en gevaren, geluncht en gemijmerd…

Je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen – het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland – die vind je op Cruquiuseiland.

De 73 huurappartementen in de gebouwen G, K en L variëren in grootte van ongeveer 46 tot maar liefst 110 m2. De appartementen zijn onderverdeeld in vier verschillende types, die elk net iets anders zijn. Er is dus een appartement voor iedereen! Wat de appartementen allemaal gemeen hebben is dat elk appartement een eigen buitenruimte heeft. Welk appartement spreekt jou het meeste aan?

Studio

Beschikbaar: 2
Woonoppervlakte: vanaf 46 m²
Prijs: vanaf€ 970,- p/m
In Cruquiuswerf zijn twee studio’s van circa 46 m2! Als starter op de woningmarkt heeft u de unieke kans om te wonen op een fantastische locatie aan het water en in Amsterdam Oost. De studio’s zijn gelegen in gebouw K.

In de studio’s kun je een fijne leefruimte creëren die past bij jouw wensen. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een gezellige zithoek. Ook kunt u naast de keuken een bureau plaatsen, zodat u hier een leuke werkplek heeft. Open de deur naar het balkon en geniet van de ligging aan de groene binnenplaats.

De studio’s hebben een (hoek)keuken met inbouwapparatuur, vloerverwarming, een badkamer met douche, wastafelmeubel met led-verlichting. In de gang vindt u een apart toilet en een berging met ruimte voor wasmachine en droger.

Tweekamer appartement

Beschikbaar: 8
Woonoppervlakte: van 55 m² tot 68 m²
Slaapkamers: 1
Prijs: vanaf € 995,- tot € 1.200,- p/m

Ben je net klaar met studeren en wil je graag op jezelf gaan wonen? Of denk je erover om samen één te worden? Kies dan voor een tweekamerappartement in Cruquiuswerf. Deze 12 middensegment huurappartementen zijn onderverdeeld in 4 subtypes en variëren in grootte van circa 55 – 68 m2. Je vindt de tweekamerappartementen op alle verdiepingen, verdeeld over de gebouwen G, K en L.

In de lichte woonkamer vindt u de open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap, magnetron, koel-vriescombinatie). Van hieruit heb je ook toegang tot het balkon of de loggia. In de hal vind je de badkamer met douche, dubbele wastafel, spiegel met LED verlichting en een apart toilet. De berging voor de wasmachine en droger vind je hier. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Drie-kamer appartement

Beschikbaar: 32
Woonoppervlakte: van 69 m² tot 83 m²
Slaapkamers: 2
Prijs: vanaf € 1.180,- tot € 1.415,- p/m

De 32 ruime vrije sector driekamerappartementen in Cruquiuswerf hebben een extra kamer die ideaal is als werk-, of babykamer. Deze 32 appartementen zijn onderverdeeld in 10 subtypes en variëren in grootte van circa 69 – 77 m2. De driekamerappartementen vind je verspreid over de gebouwen G, K en L. Een aantal appartementen heeft een balkon of loggia met uitzicht op de kade. Hier kun je genieten van de zon en de voorbijvarende boten.

In de lichte woonkamer vind je de open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap, magnetron, koel-vriescombinatie). Van hieruit is er ook toegang tot het balkon of loggia. In de gang vind je de badkamer met douche, dubbele wastafel, spiegel met LED verlichting en een apart toilet en de berging met opstelplaats voor wasmachine en droger. De 2 ruime slaapkamers zijn ook vanuit de gang bereikbaar.

Vier-kamer appartement

Beschikbaar: 26
Woonoppervlakte: van 88 m² tot 110 m²
Slaapkamers: 3
Prijs: vanaf € 1.440,- tot € 1.730,- p/m

Deze 26 ruime vierkamerappartementen zijn ideaal als de kinderen (bijna) het huis uit zijn. Er is genoeg ruimte voor een extra hobby of studie, en je bent dicht bij alle culturele voorzieningen die Amsterdam te bieden heeft. De 26 appartementen zijn onderverdeeld in 10 types en variëren in grootte van circa 88 tot 109 m2. Je vindt de appartementen op alle verdiepingen van de gebouwen G, K en L. De appartementen op de 5e en 6e verdieping van gebouw G en K hebben een fenomenaal uitzicht over de kade. Dit is een heerlijke manier om thuis te komen.

De open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel-vriescombinatie) bevindt zich in de lichte woonkamer. Van hieruit is er ook toegang tot het balkon of de loggia. In de hal vind je de badkamer met douche en ligbad, een dubbele wastafel, spiegel met LED verlichting, een apart toilet en de berging met ruimte voor wasmachine en droger. De 3 ruime slaapkamers zijn ook vanuit de hal bereikbaar. Maak van de overige 2 slaapkamers bijvoorbeeld een fijne hobby- of werkkamer.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Cruquiuswerf – Huur appartementen

BLIJF OP DE HOOGTE

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUW AANBOD?


  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Valley

   Amsterdam Zuidas
  • Mannoury

   Amsterdam