Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Valley 
Locatie project
Amsterdam Zuidas 
Website project
Development
RJB Group 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Bel voor beschikbaar aanbod naar ons kantoor 020-3050560.

Luxury living beyond expectations

Grote witte wolken en een blauwe lucht boven en beneden een zacht glooiend groen dal. Welkom in Valley. Dit gebouw overtreft al je verwachtingen. Met meer luxe, meer uitstraling, meer veiligheid, meer comfort, meer voorzieningen en meer service. Hier, gelegen in het hart van de stad, vind je een heerlijke plek om thuis te komen. Binnen en buiten. Valley staat voor perfectie – in alles. In het grote geheel en het kleinste detail. Valley gaat altijd voor the extra mile.

Een betoverend uitzicht

De organische vormen in natuursteen geven Valley een bergachtig uiterlijk. Een perfecte biotoop voor bomen, struiken en grassen. De wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf (van de High Line in New York) tekende ook het groenplan voor Valley. Met in ieder jaargetijde een betoverend uitzicht.
De woontorens van Valley, ontworpen door architect Winy Maas van MVRDV, reiken tot 100 meter hoogte. Wie hoog woont heeft een spectaculair uitzicht op de stad. Het panorama toont de grootstedelijke Zuidas, het Beatrixpark en de landmarkgebouwen van Amsterdam. Ook lager is het uitzicht indrukwekkend. Daar schittert het zonlicht op de rotsformaties en tuinen van de vallei.

Aanbod

Vanaf de achtste verdieping is Valley voor bewoners. Daar waar de organische vormgeving het gebouw zijn uitzonderlijke identiteit geeft. Ieder appartement is net een beetje anders en lijkt daardoor voor u op maat gemaakt. Als bewoner kunt u vallen voor een verrassend grote raampartij, een erker die boven de vallei uitsteekt of een knus leeshoekje. En u valt zeker voor het fantastische uitzicht – waar u ook kijkt. Deze plek voelt als thuiskomen. Valley telt 200 huurappartementen die in oppervlakte variëren, van ongeveer 55 m² tot ruim 400 m².

Locatie

Valley is gelegen op de Amsterdamse Zuidas. Deze plek ontwikkelt zich, vanwege de vele verbindingen (tram, metro, trein, snelweg) en de ligging ten opzichte van alles wat Amsterdam zo’n mooie stad maakt, tot het tweede kloppend hart van de stad. Vanuit Valley ben je zo in het historische centrum, of in het Amsterdamse Bos.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Valley

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Ottelien Putman
  020 3050560ottelien@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Mayor One & Four

   Amstelveen
  • Valerius

   Amsterdam Oud-Zuid
  • Mannoury

   Amsterdam