Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Zuidkwartier 
Locatie project
Amsterdam Oud-Zuid 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Prosenectute 

BESCHRIJVING

Wonen met allure in Oud Zuid. Op dit moment zijn alle appartementen in het appartementengebouw Zuidkwartier (met lift!) verhuurd.

Hier kunt u stijlvol wonen. Het complex is gelegen aan de Eosstraat, op één van de meest gewilde plekken van Amsterdam Zuid. Er is persoonlijke aandacht voor de bewoners. Met een aparte logeerkamer, een huismeester, een prachtige gemeenschappelijke binnentuin en -indien gewenst- zorgalarmering. Daarnaast worden er geregeld gezellige activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

De appartementen

Keurig en licht 3-kamerappartement van ca. 93 m² met twee slaapkamers en loggia.
Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen garage.

Omgeving

Werkelijk ideaal gelegen in het Olympisch Kwartier. Op het Stadionplein (ca. 2 minuten loopafstand) bevinden zich een grote Albert Heijn, drogist, bloemenwinkel, slijterij en diverse winkel-en eetgelegenheden. U bent met de auto of het openbaar vervoer binnen enkele minuten op de Ringweg A10. Sporten en/of recreëren kan in het Vondelpark of Amsterdamse Bos, maar ook bij de Schinkeleilanden of bij sportschool Medico Vision, welke onder het Olympisch Stadion zit. De Zuidas, station Zuid/WTC en ook de Cornelis Schuytstraat en PC Hooftstraat liggen op korte afstand. Diverse bussen en trams rijden over de Amstelveenseweg/bij het Stadionplein.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Zuidkwartier

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • Teilingen Residence

   Amsterdam Buitenveldert
  • Valley

   Amsterdam Zuidas
  • Sarphatistraat 24

   Amsterdam Centrum