Penthouses Aan het IJ

Aan het Schegpark, schuin achter het EYE Filmmuseum wordt gebouwd aan de nieuwe wijk: Aan het IJ. Hier kun je puur en luxe wonen in één van de bijzondere penthouses. Elk penthouse heeft een royaal dakterras en sommige zelfs meer. Zo kun je op ieder moment van de dag in de zon zitten, of juist de schaduw opzoeken. Hier heb je alle ruimte om buiten te eten met gasten, tot rust te komen en te genieten van het spectaculaire uitzicht.

Noord scoort

Noord is bekend van de Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij, ofwel NDSM. Door de jaren heen verdween de zware industrie en ontstond er ruimte. Ruimte die in de rest van de stad schaarser werd. De creatieve scene ontdekte Noord en zo ontstonden er creatieve hotspots en toffe restaurants en bars. Vandaag de dag kun je in Noord onder andere terecht bij het no nonsens restaurant Café Modern, de membershipclub A’DAM&Co bovenin de A’DAM Toren, Chateau Noord voor de lekkerste wijn, de Tolhuistuin voor culturele activiteiten, Loetje aan ’t IJ voor de beste steak, Neef Louis voor de mooiste vintage design en nog velen andere plekken. In Noord heb je het eigenlijk allemaal. Mis je toch iets uit het centrum? Dan sta je met de pont binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal. Ook met de auto ben je in een mum van tijd op de snelweg.

Kwaliteit en comfort

De penthouses in de nieuwe wijk Aan het IJ bieden luxe, kwaliteit en comfort en hebben een plafondhoogte van ca. 3 meter! Elk gebouw is met oog voor detail ontworpen door een gerenommeerd architectenbureau. Dat zie je terug in de keuze van materialen, zoals natuursteen gevels en ranke, verdiepingshoge puien die zorgen voor een fraaie lichtinval. Ook aan de royale entrees is veel aandacht besteed. Het zijn luxe lobby’s, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een warm en indrukwekkend welkom. Speciaal voor de onderstaande penthouses heeft een interieurarchitect plattegronden gemaakt, maar het is bij enkele penthouses ook mogelijk om met een zelfgekozen interieur designer een eigen invulling te geven aan de ruimten. Zo kunnen jullie samen tot een fraai en op maat gemaakt ontwerp komen.

De koopsommen zijn vrij op naam en inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht! Voor ieder penthouse zijn 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage gereserveerd.

Ben je benieuwd naar het penthouse aanbod van Aan het IJ? Bekijk de project website, lees hieronder meer over de diverse spectaculaire penthouses of neem contact met Eefje Voogd via 020-3050560.

Penthouses in The Grid

The Grid is ontworpen door architectenbureau KCAP Architects & Planners. De penthouses in The Grid zijn unieke, tweelaagse topappartementen gelegen op de zesde en zevende verdieping. Deze twee bovenste verdiepingen hebben een speciale bekroning van aluminium met een messing tint. Bijzonder zijn de hoge vides in de living en de woonkeuken die zorgen voor extra veel licht en uitzicht. Je komt boven via een stoere stalen spiltrap met houten treden. Deze toplaag is een grote, open loftruimte met grote glazen puien, fraai uitzicht en mooie dakterrassen. Deze terrassen liggen aan beide zijden van het gebouw. Zo heb je dus altijd keuze tussen zon en schaduw. De prognose oplevering van The Grid is medio 2021.

Penthouses in The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw, ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Het hele gebouw wordt opgetrokken uit Travertin, een natuursteen uit Portugal. Middenin het appartementengebouw ligt een atrium dat de buiten- en de binnenwereld op een bijzondere manier met elkaar verbindt. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. Voordeuren grenzen aan het atrium, dus kom je op een chique manier thuis. Daarnaast levert de bijzondere horizontale en verticale verdeling van de bouwlagen een fraai silhouet en maximaal daglicht voor alle appartementen op. In The Cube zijn drie penthouses van ca. 168 m2 tot 217 m2 met stuk voor stuk een royaal dakterras. De prognose oplevering van The Cube is Q2 2022.

Penthouses in The Wing

In The Wing, ontworpen door Powerhouse Company, koop je een bijzonder schouwspel. Het gebouw, in de vorm van een vleugel, ligt aan het Schegpark met uitzicht op EYE, de A’DAM Toren en de stad. Het penthouse bevindt zich op de zevende verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca. 183 m2 en heeft rondom een royaal dakterras. Bijzonder fraai zijn de afwisseling van rechte en afgeronde hoeken, in de gevel maar ook binnen. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wand hangt kunst, dat speciaal voor The Wing geschilderd zal worden door een lokale kunstenaar uit Noord en op de achtergrond, heel subtiel, klinkt muziek. Een prachtige sfeer en een welkom thuis. De prognose oplevering van The Wing is Q2 2022.

Penthouses in The Twins

The Twins is eveneens een ontwerp van KCAP Architects & Planners. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad en tegelijkertijd een geweldige binnenkomer. The Twins heeft royale penthouses met woonoppervlaktes van ca. 177 tot 246 m2, verdiepingshoge puien en glazen hekwerken op de terrassen, waardoor je een optimale lichtinval hebt én fijn uitzicht naar buiten. De prognose oplevering van The Twins is Q2 2022.

Geïnteresseerd in een van de spectaculaire penthouses? Bekijk de project website voor het actuele penthouse aanbod. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met ons kantoor via 020-3050560 en vraag naar Eefje Voogd. Mailen kan ook naar info@eefjevoogd.nl.

Kenmerken

– Luxe wonen
– Plafondhoogte van ca. 3 meter
– Inclusief 50 jaar erfpacht
– Ieder penthouse 2 parkeerplaatsen


ga naar project site
deel deze pagina