Het Boerenhof

Start bouw: september 2021

Wonen op de ongekende woonlocatie aan de oevers van het IJmeer met uitzonderlijk uitzicht over het water: welkom bij Het Boerenhof.

Grenzend aan Amsterdam met ‘t Gooi om de hoek. In het historische Kruitbos in De Krijgsman Muiden, tussen de hoge bomen, industrieel erfgoed en oude watergangen worden 16 royale moderne appartementen gerealiseerd.

Het Boerenhof is exclusief gesitueerd aan de dijk van het IJmeer en nabij het strand. De locatie van Het Boerenhof is doordrongen van natuur. Zo grenst Het Boerenhof aan het Kruitbos en ligt ze nabij de wielen, restanten van oude dijkdoorbraken. Maak een wandeling op de dijk, neem een duik in het water of geniet van het bijzondere uitzicht over het IJmeer en schitterende zonsondergangen die werkelijk nooit gaan vervelen. De hoeveelheid groen en water is absoluut uniek. En dat op een terrein met zoveel bos en historische gebouwen. Hier wonen is altijd vakantie. 

Het Boerenhof oogt ruig en ruimtelijk maar is tot in de finesse afgewerkt. De appartementen bieden ruimte voor uw eigen interpretatie van perfectie. Denk aan luxueuze keukens en badkamers van hoge kwaliteit waarbij u zelf kunt meedenken over de indeling en materialen. Tevens zijn de appartementen voorzien van Smart Elektra (domotica) welke zorgt voor optimaal comfort. Royale balkons, bay windows met vouwdeuren en glaspartijen bieden spectaculaire views over de dijk, het IJmeer en Muiden. De enorme hoeveelheid daglicht maakt, samen met het unieke uitzicht, dit tot een excellente woonplek. Parkeren kan in de ondergelegen parkeerkelder. Bekijk de prachtige plattegronden van de diverse appartementen en laat u betoveren.

Het Boerenhof beschikt over appartementen met een woonoppervlakte van ca. 134 m2 tot 243 m2 en zeer ruime buitenruimtes. Koopsom vanaf € 895.000,- v.o.n. tot € 1.995.000,- v.o.n.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met Marco van Ravenhorst via  020-3050560.

Dit is een project van KNSF. De architect is M3H Architecten uit Amsterdam.