Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Loods IV 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
€ 995.000 tot € 2.500.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
PHB Deventer 

BESCHRIJVING

Loods IV is volledig uitverkocht.

Nieuwbouw project Loods IV, onderdeel van De Krijgsman Muiden, met 7 zeer exclusieve woningen is volledig verkocht. Het plandeel bestaat uit 1 loodswoning, 4 appartementen en 2 penthouses. Fantastisch gesitueerd in het kruitbos met zicht over het IJmeer.

Unieke locatie: exclusief wonen, met direct uitzicht op het IJmeer
Eindeloos veranderende uitzichten op bos en water: wonen in de natuur, maar vlakbij Amsterdam. Het aanbod van Loods IV betreft 4 high end appartementen, 2 penthouses en een hoekvilla, alles tot in de finesses afgewerkt. Royale terrassen en glaspartijen bieden spectaculair zicht over het ruige landschap en water. Met uw eigen sloep hier voor de deur. U kunt hier wonen op een plek met rijke industriële historie op het voormalige kruitfabrieksterrein

Interesse?
Kijk voor meer informatie over het actuele aanbod op de projectwebsite van De Krijgsman of maak een afspraak via 020-3050560.

‘Frontrow’ aan het IJmeer
De Krijgsman Muiden is uniek door de ligging aan het IJmeer. Vanuit uw raam of het dakterras kijkt u uit over het IJmeer. De grote ramen veranderen door het prachtige uitzicht in levende schilderijen. Het uitzicht spat van het doek! De appartementen van Loods IV liggen aan vaarwater en worden aan de zuidzijde omringd door groen. Deze unieke ligging nodigt uit tot een bijzondere buitenbeleving, elk seizoen opnieuw. Zeilen op het IJmeer of met de eigen sloep varen naar Amsterdam, borrelen in de gezellige vestingstad Muiden. Het kan allemaal. En dat op slechts 15 minuten van Amsterdam.

Historische bosrijke omgeving en privé eiland
Loods IV ligt aan de IJmeerdijk in een waterrijk gebied met oude transportsloten, wielen (waterplassen als restanten van oude dijkdoorbraken uit 1746) en eilanden.
Een droom die werkelijkheid wordt: uw eigen bos met eiland. Het eiland is verbonden vanaf het perceel door middel van een vaste brug. Het woonhuis in Loods IV heeft een privé brug en bos. Via het eiland komt u bij uw aanlegplaats vanwaar u direct kunt afvaren. Het bos en het eiland zijn bestemd als natuurgrond, middels de zogenaamde Groen-2 bestemming. In de zomer geniet u van lange zomeravonden op uw eigen eiland of kijkt u uit over uw privé bos vanaf uw terras. Door de groenbestemming bent u verzekerd van blijvend wonen in het groen.

Architect
Het indrukwekkende ontwerp van architectenbureau Waterstudio.NL is strak en industrieel. Dit maakt Loods IV tot een bijzondere verschijning in een natuurlijke setting.

De Krijgsman Muiden
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca.

Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek. De Krijgsman is onderverdeeld in een aantal verschillende nieuwbouw projecten met ieder zijn eigen karakter.

Eerst de sfeer proeven? Naast het aanbod aan koopwoningen heeft de Krijgsman ook een uniek huuraanbod. Zo maak je alvast kennis met deze geweldige plek.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van De Krijgsman of maak een afspraak via 020-3050560.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Loods IV

 • Loods IV De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

 • Loods IV De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

 • Loods IV De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

 • Loods IV De Krijgsman Muiden nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Laurens Roosendaal
  020 3050560laurens@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman | Boerenhof Villa’s

   Muiden
  • De Erven

   De Krijgsman Muiden
  • De Krijgsman | Bospad Noord

   De Krijgsman Muiden