Kavels in Tuindorp

De start verkoop is begonnen – Drie fantastische vrijstaande woningen in een prachtig stukje van Ouderkerk aan de Amstel: Tuindorp.

De voltooiing van het project Tuindorp in Ouderkerk aan de Amstel is in zicht! De laatste projectmatige woningen zijn inmiddels opgeleverd en er wonen inmiddels vele mensen naar volle tevredenheid in dit mooie stuk van Ouderkerk. De architectuur is aansprekend door het gebruik van verschillende kleuren baksteen, de variatie in hoogte en de combinatie van woningtypen. In zowel de indeling als in de architectuur van het plan is rekening gehouden met de historie en het dorpse karakter van Ouderkerk aan de Amstel.

Aanbod

Buiten de riante kaveloppervlakte, tussen de 331 en 420 m², hebben de villa`s ook een royaal woonoppervlak, tussen de 200 m² en 219 m² en zijn ze alle drie met de tuinzijde gelegen aan het water!

Omgeving

In Tuindorp vind je een grote diversiteit aan woningen. In de indeling en architectuur is rekening gehouden met de historie en het dorpse karakter van Ouderkerk aan de Amstel. Het nieuwbouwplan heeft een knusse en kleinschalige opzet, die groen en authentiek aandoet. Bovendien is de wijk autoluw. Je kunt er heerlijk wandelen over de brede looppaden, fietsend de natuur ontdekken en kinderen kunnen onbezorgd buiten spelen.

Het nieuwbouwplan Tuindorp ligt in Ouderkerk Zuid, het nieuwe gedeelte van Ouderkerk aan de Amstel, nabij rivier de Bullewijk. Je woont hier op maximaal 5 minuten lopen van de oude dorpskern.

Ouderkerk aan de Amstel biedt een perfecte rustgevende woonomgeving, met alles binnen handbereik. Zo vind je in het oude deel van het dorp veel exclusieve restaurants en winkels, maar ook meerdere sportverenigingen en basisscholen.

Interesse?

Dit is de laatste mogelijkheid om in deze mooie nieuwe wijk te komen wonen! Meer informatie? Belt u ons op 020-3050560 en wij plannen graag een afspraak met u in om u verder te informeren! Of email ons via info@eefjevoogd.nl

Kavel Tuindorp Oudekerk aan de Amstel Amsterdam Villa Eefje Voogd makelaardij vastgoed te koop real estate

Kenmerken

– Tuindorp
– 3 zelfbouw kavels
– Tuin gelegen aan het water
– Royaal woonoppervlak


ga naar project site
deel deze pagina