Kavels in Tuindorp

Vrijstaand wonen in een prachtig stukje van Ouderkerk aan de Amstel: Tuindorp. Er zijn nog twee kavels beschikbaar! Interesse? Neem dan snel contact met ons op via 020-3050560.

Aanbod

In Tuindorp, het nieuwe gedeelte van Ouderkerk aan de Amstel kun je nu je eigen vrijstaande villa bouwen! Er zijn twee percelen beschikbaar : Kavel 21 van 331 m² vraagprijs €545.000 v.o.n. en Kavel 24 van 420 m² vraagprijs €590.000 v.o.n.
Tevens is het mogelijk om de kavels inclusief ontwerp, A tot Z begeleiding en uitwerking aan te kopen. Wij hebben alvast een voorbeeldwoning voor je uit laten werken, deze kan uiteraard nog verder uitgewerkt of aangepast worden.

Je bent natuurlijk ook nog steeds vrij om wel zelf het proces door te lopen met je eigen architect en aannemer.
Met een royale woonruimte van 200 m² kan de villa op kavel 21 volgens ontwerp voor je gebouwd worden voor € 1.022.500 v.o.n. Het voorbeeld ontwerp van de villa op kavel 24 heeft een woonruimte van 219 m² voor € 1.079.500 v.o.n. Beide villa’s hebben een achtertuin grenzend aan het prachtige water.

Ouderkerk aan de Amstel biedt een perfect rustgevende woonomgeving, met alles binnen handbereik. Bij de nieuwe ontwikkeling van Tuindorp is rekening gehouden met de reputatie van Ouderkerk: het authentieke, historische karakter en de architectuur. Op de brede wandelpaden kun je heerlijk wandelen, op de fiets de natuur ontdekken en kinderen kunnen zorgeloos buiten spelen. Je bereikt het oude deel van het dorp met een kleine 5 minuten lopen, waar zich vele exclusieve restaurants, winkels en verschillende sportclubs en basisscholen bevinden. Mocht je  de drukte op willen zoeken dan ben je zo in Amsterdam.
Neem voor meer informatie contact met ons op: 020-3050560.

Omgeving

In Tuindorp vind je een grote diversiteit aan woningen. In de indeling en architectuur is rekening gehouden met de historie en het dorpse karakter van Ouderkerk aan de Amstel. Het nieuwbouwplan heeft een knusse en kleinschalige opzet, die groen en authentiek aandoet. Bovendien is de wijk autoluw. Je kunt er heerlijk wandelen over de brede looppaden, fietsend de natuur ontdekken en kinderen kunnen onbezorgd buiten spelen.

Het nieuwbouwplan Tuindorp ligt in Ouderkerk Zuid, het nieuwe gedeelte van Ouderkerk aan de Amstel, nabij rivier de Bullewijk. Je woont hier op maximaal 5 minuten lopen van de oude dorpskern.

Ouderkerk aan de Amstel biedt een perfecte rustgevende woonomgeving, met alles binnen handbereik. Zo vind je in het oude deel van het dorp veel exclusieve restaurants en winkels, maar ook meerdere sportverenigingen en basisscholen.

Interesse?

Dit is de laatste mogelijkheid om in deze mooie nieuwe wijk te komen wonen! Interesse? Neem dan snel contact met ons op via 020-3050560 en wij plannen graag een afspraak met u in om u verder te informeren! Of email ons via info@eefjevoogd.nl

Tuindorp is een project van BPD.

Kavel Tuindorp Oudekerk aan de Amstel Amsterdam Villa Eefje Voogd makelaardij vastgoed te koop real estate

Kenmerken

– Tuindorp
– 3 zelfbouw kavels
– Tuin gelegen aan het water
– Royaal woonoppervlak


ga naar project site
deel deze pagina