Werf Acht

Verkoop eerste fase start vermoedelijk al in mei 2020.

Werf Acht is een nieuwbouwproject GELEGEN OP EIGEN GROND midden in Amsterdam. Op het stoere en centraal gelegen Oostenburg gaan binnenkort 10 studio’s, 12 twee-kamerappartementen en 4 maisonnettes met 2 of 3 slaapkamers in de verkoop. In totaal komen er 26 koopwoningen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 37 m² tot ca. 126m².

De verkoop van Werf Acht zal in twee fases plaatsvinden. De verkoop van de eerste fase zal vermoedelijk al eind mei aanstaande van start gaan. De koopsommen van het aanbod in de eerste fase zijn vanaf prijzen v.o.n.
De vraagprijzen van de studio’s zijn vanaf: € 305.000,00 – € 330.000,00
De twee-kamerappartmenten zijn te koop vanaf: € 450.000,00 -€ 587.500,00
De maisonnettes zijn te koop vanaf € 750.000,00 -€ 1.000.000,00

Een bruisend leefgebied

Oostenburg is de nieuwe stoere wijk in het centrum van Amsterdam. Op de plek waar in het VOC-tijdperk scheepswerven en magazijnen stonden komt een bruisend leefgebied. Dichtbij verschillende uitvalswegen, het Centraal Station en de metrohaltes.

De naam Werf Acht verwijst naar de scheepswerven die op Oostenburg stonden en het kavelnummer waar het appartementengebouw op wordt gebouwd. In gebouw B komen twee schitterende dubbellaagse woningen met 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen stukje tuin en de ander met een riant dakterras. In gebouw D (met lift) komen in totaal 24 koopwoningen met een hoog afwerkingsniveau en allemaal een eigen buitenruimte.

Parkeergelegenheid wordt te huur of te koop aangeboden in het om de hoek gelegen parkeerhuis.

De oplevering van de woningen staat bij benadering gepland in het najaar van 2021.

Geen erfpacht

Werf Acht op Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond. Dat betekent dat je geen erfpacht betaalt!

Locatie

Oostenburg is ooit aangelegd in de tijd van de VOC. Het was de werf waar de schepen werden gebouwd. Jarenlang was het een afgesloten bedrijfsterrein. Tegenwoordig zit de redactie Het Parool en de Volkskrant in Oostenburg en komen er steeds meer bedrijven en woningen. De historische gebouwen in Oostenburg blijven behouden: de Van Gendthallen, de Werkspoorhal, oude kademuren en de iconische blauwe kraanbokken van Werkspoor

Oostenburg ontwikkelt zich tot moderne en levendige stadswijk verbonden met het centrum (de Dam is 5 minuten fietsen) en Amsterdam Oost. De wijk krijgt een stedelijke mix van koopwoningen, zelfbouwkavels en huurwoningen (sociaal, middensegment en vrije sector). In totaal komen er circa 1.800 woningen, horeca, bedrijfsruimten en fijne plekken om te ontspannen in de openbare ruimte .

De dichtstbijzijnde supermarkt is slechts 5 minuten lopen. Met de auto én met het OV (trein op CS) ben je binnen een half uur op Schiphol!

Interesse?

Binnenkort worden alle bouwnummers gepubliceerd op de projectwebsite met meer informatie over de woningtypes, plattegronden, koopsommen etc.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite en je krijgt als eerste een seintje zodra er meer informatie beschikbaar is!

Dit is een project van Stadgenoot.

Kenmerken

-Gelegen op het stoere Oostenburg
-10 studio’s, 12 twee-kamerappartementen en 4 maisonnettes met 2 of 3 slaapkamers
-Geen erfpacht
-Oplevering verwacht najaar 2021


ga naar project site
deel deze pagina