Werf Acht

NU IN VERKOOP

Bekijk het aanbod op de projectwebsite! De prognose oplevering van de  appartementen staat gepland in Q1 van 2022.

Werf Acht is een nieuwbouwproject GELEGEN OP EIGEN GROND midden in Amsterdam. Het nieuwbouwproject bevindt zich op het stoere en centraal gelegen Oostenburg. In totaal komen er 26 koopwoningen waaronder 10 studio’s, 12 twee-kamerappartementen en 4 maisonnettes met 2 of 3 slaapkamers. De woonoppervlaktes variëren van ca. 37 m² tot ca. 126m².

De koopsommen zijn vanaf prijzen v.o.n.
De vraagprijzen van de studio’s zijn vanaf: € 320.000,00 – € 351.000,00
De twee-kamerappartmenten zijn te koop vanaf: € 472.500,00 -€ 620.000,00
De maisonnettes zijn te koop vanaf € 725.000,00 -€ 1.050.000,00

Een bruisend leefgebied

Oostenburg is de nieuwe stoere wijk in het centrum van Amsterdam. Op de plek waar in het VOC-tijdperk scheepswerven en magazijnen stonden komt een bruisend leefgebied. Dichtbij verschillende uitvalswegen, het Centraal Station en de metrohaltes.

De naam Werf Acht verwijst naar de scheepswerven die op Oostenburg stonden en het kavelnummer waar het appartementengebouw op wordt gebouwd. In gebouw B komen twee schitterende dubbellaagse woningen met 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen stukje tuin en de ander met een riant dakterras. In gebouw D (met lift) komen in totaal 24 koopwoningen met een hoog afwerkingsniveau en allemaal een eigen buitenruimte.

Parkeergelegenheid wordt te huur of te koop aangeboden in het om de hoek gelegen parkeerhuis.

Geen erfpacht

Werf Acht op Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond. Dat betekent dat je geen erfpacht betaalt!

Locatie

Oostenburg is ooit aangelegd in de tijd van de VOC. Het was de werf waar de schepen werden gebouwd. Jarenlang was het een afgesloten bedrijfsterrein. Tegenwoordig zit de redactie Het Parool en de Volkskrant in Oostenburg en komen er steeds meer bedrijven en woningen. De historische gebouwen in Oostenburg blijven behouden: de Van Gendthallen, de Werkspoorhal, oude kademuren en de iconische blauwe kraanbokken van Werkspoor.

Oostenburg ontwikkelt zich tot moderne en levendige stadswijk verbonden met het centrum (de Dam is 5 minuten fietsen) en Amsterdam Oost. De wijk krijgt een stedelijke mix van koopwoningen, zelfbouwkavels en huurwoningen (sociaal, middensegment en vrije sector). In totaal komen er circa 1.800 woningen, horeca, bedrijfsruimten en fijne plekken om te ontspannen in de openbare ruimte.

De dichtstbijzijnde supermarkt is slechts 5 minuten lopen. Met de auto én met het OV (trein op CS) ben je binnen een half uur op Schiphol!

Interesse?

De verkoop vindt volledig online plaats via de projectwebsite.

Alle bouwnummers staan gepubliceerd op de projectwebsite hier vind je tevens meer informatie over de woningtypes, plattegronden en koopsommen.

Dit is een project van Stadgenoot.

Kenmerken

-Gelegen op het stoere Oostenburg
-10 studio’s, 12 twee-kamerappartementen en 4 maisonnettes met 2 of 3 slaapkamers
-Geen erfpacht
-Oplevering staat gepland in Q1 van 2022


ga naar project site
deel deze pagina