Zuidkwartier

Wonen met allure in Oud Zuid. In het appartementengebouw Zuidkwartier (met lift!) zijn enkele huurappartementen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560.

Hier kunt u stijlvol wonen. Het complex is gelegen aan de Eosstraat, op één van de meest gewilde plekken van Amsterdam Zuid. Er is persoonlijke aandacht voor de bewoners. Met een aparte logeerkamer, een huismeester, een prachtige gemeenschappelijke binnentuin en -indien gewenst- zorgalarmering. Daarnaast worden er geregeld gezellige activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

De appartementen

Keurig en licht 3-kamerappartement van ca. 93 m² met twee slaapkamers en loggia.
Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen garage.

Omgeving

Werkelijk ideaal gelegen in het Olympisch Kwartier. Op het Stadionplein (ca. 2 minuten loopafstand) bevinden zich een grote Albert Heijn, drogist, bloemenwinkel, slijterij en diverse winkel-en eetgelegenheden. U bent met de auto of het openbaar vervoer binnen enkele minuten op de Ringweg A10. Sporten en/of recreëren kan in het Vondelpark of Amsterdamse Bos, maar ook bij de Schinkeleilanden of bij sportschool Medico Vision, welke onder het Olympisch Stadion zit. De Zuidas, station Zuid/WTC en ook de Cornelis Schuytstraat en PC Hooftstraat liggen op korte afstand. Diverse bussen en trams rijden over de Amstelveenseweg/bij het Stadionplein.

Interesse?

Neem voor meer informatie aub contact met ons op via 020-3050560.

Zuidkwartier is een project van Prosenectute.

Kenmerken

deel deze pagina