WE ALWAYS WELCOME NEW TALENT

SR. MAKELAAR BESTAANDE BOUW (KRMT/RMT)

Ben jij een ambitieuze en getalenteerde KRMT of RMT Makelaar met brede ervaring in Amsterdam en omgeving? Kun je gelijk zelfstandig aan de slag, heb je een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal en kun je levelen in het topsegment? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team van gedreven en enthousiaste makelaars te versterken!

Wie zijn wij?
Al vele jaren is ons NVM makelaarskantoor in Amsterdam Zuid een gevestigde naam met een uitstekende reputatie. Ons team van 34 gedreven en toegewijde medewerkers staat altijd klaar om onze gewaardeerde klanten het beste te bieden. Bij ons draait het om bijzondere woningen en bijzondere mensen, en daar doen we alles voor. Ons kantoor is hip en modern ingericht met meerdere spreekkamers, een lounge gedeelte, Urban Jungle en natuurlijk goede koffie.

Wat ga je doen?
Als Senior Makelaar Bestaande Bouw maak je samen met je collega’s deel uit van het Team Bestaande Bouw en ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het begeleiden van aan- en verkoopopdrachten van bestaande bouw in Amsterdam en omgeving.

Functie eisen

  • Je hebt een KRMT of RM(T) diploma
  • Je hebt relevante (werk)ervaring in vastgoed, met name in Amsterdam en omgeving
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Je bent klantgericht, commercieel, zelfstandig en hebt een sterk zakelijk instinct en kunt levelen in het topsegment

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving met prachtige aan- en verkoopopdrachten in Amsterdam en omgeving. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?
Ben jij de ervaren Senior Makelaar Bestaande Bouw die ons team komt versterken? Neem dan contact op met Eefje Voogd en stuur je cv en motivatiebrief mee. We kijken uit naar je reactie!

SOLLICITEER NU

APPLY FOR THE JOB NOW