Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bajeskwartier | The Starling 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Vanaf € 402.500 v.o.n. op eigen grond 
Website project
Development
AM 
 

Links

BESCHRIJVING

The Starling

De verkoop van de 71 appartementen in woontoren The Starling  is gestart.
In deze toren bevinden zich een ruime keuze aan twee-, drie- en vier kamerappartementen, ieder met een eigen buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van ca. 45 tot 150 m² en de vanaf koopsom is € 400.000 v.o.n. De woningen liggen op eigen grond.

VOORDELEN VAN WONEN IN THE STARLING

 • Eigen grond, dus geen erfpacht;
 • Veel keuze; meerdere typen 2- en 3 kamerappartementen met woonoppervlaktes van ca. 45 tot 150 m²;
 • Elk appartement heeft een eigen buitenruimte;
 • Energiezuinig en gasloos, energielabel van minimaal A+;
 • Vrij op naam, dus geen overdrachtsbelasting;
 • Al in aanbouw: oplevering gepland in de herfst van 2025.Het is mogelijk om je in te schrijven op de project website. Selecteer op de project website jouw voorkeur en geef deze door. Wanneer er een door jou gekozen bouwnummers beschikbaar komt voor jou, wordt er contact met je opgenomen.

Nieuw woningaanbod in Bajeskwartier: 4 rainte lofts.

Elk van deze lofts is uniek en biedt alle ruimte om jouw droomwoning in deze groene, bruisende Amsterdamse wijk te realiseren. De lofts zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping van The Starling waarin behalve de 71 koopwoningen ook ruimte is voor 110 huurwoningen.

Met een woonoppervlakte van tussen de 117 en 149 vierkante meter en een ruime buitenruimte die kan oplopen tot maar liefst 78 vierkante meter, geniet je in een loft in The Starling optimaal van het groen en het comfort van wonen in Bajeskwartier.

Het voordeel van een loft is dat je zelf helemaal de regie hebt over de indeling en inrichting van de woning. Het wordt dus echt een woning geheel naar jouw persoonlijke wensen.

De lofts worden volledig casco opgeleverd. Verwarming, elektra, vloeren en wanden, werkelijk alles is naar eigen keuze in te richten. Wil je wel alvast de basis gerealiseerd hebben voordat je zelf met de inrichting aan de slag gaat, dan kan de project-aannemer dat voor je verzorgen.

Interesse? Ga dan naar de project website of neem contact met ons op via 020-3050560.

Bajeskwartier

In Bajeskwartier is er straks plek voor iedereen. Voor jong en oud. Van singles tot gezinnen. Er komen appartementen in Bajeskwartier verdeeld over verschillende woontorens en de beschikbare appartementen variëren in grootte van ca. 20 m² tot wel 300 m². Dit zijn 1 t/m 5 kamerappartementen, een groot deel met eigen buitenruimte. Ook komen er enkele appartementen met 2 woonlagen.

Architectuur Bajeskwartier

Hoogwaardige architectuur en een stedenbouwkundig plan dat voor directe verbinding met het centrum zorgt, maken Bajeskwartier een rijke uitbreiding van Amsterdam. Waar de fiets en de wandelaar vrij baan hebben en auto’s een plek ondergronds vinden. Een autovrij gebied dus, waardoor flora en fauna maximaal de ruimte krijgen. Zelfs verticaal groen in de vorm van een initiatief met stadslandbouw in de zogenaamde Groene Toren; het gebouw dat voorheen dienst deed als vrouwengevangenis in dit voormalig cultuurhistorisch icoon van Amsterdam.

Duurzaamheid

Bajeskwartier is een voorbeeldproject waar alle ruimte wordt geboden aan duurzaamheid en waar gezond leven en inclusiviteit het uitgangspunt is. Door hergebruik van 98% van alle materialen uit de voormalige gevangenis en toepassing van alleen hernieuwbare materialen, wordt ook op het onderwerp circulariteit ongekend hoog gescoord.

Het nieuwe model voor duurzaam en gezond hoogstedelijk wonen wordt hier uitgevonden. In de vorm van een Living Lab en i.s.m. specialisten, onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars, studenten, gebruikers en bewoners worden hier experimenten aangegaan die tot de meest innovatieve en vooruitstrevende oplossingen leiden.

De hoge ambities op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid zijn geen loze beloftes maar worden stelselmatig en zorgvuldig uitgewerkt tot toetsbare, realistische en haalbare doelen.

Geen Urban Living

Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, leren, beleven, bewegen en verblijven samenkomen. Een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende nieuwe wijk van Amsterdam.

Interesse?
Heb je vragen over jouw inschrijving of het project? Neem dan contact met ons op via 020-3050560 of nieuwbouw@eefjevoogd.nl.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en heb je behoefte aan meer informatie? Maak dan een afspraak bij de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum van Bajeskwartier. Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen over wonen in Bajeskwartier.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Bajeskwartier | The Starling

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bajeskwartier | The Robin

   Amsterdam
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • Bajeskwartier | The Ruby

   Amsterdam