Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Bosrand 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Van €1.350.000 tot €1.675.000,- v.o.n. 
Website project
Development
KNSF 
 

Luxury Real Estate

BESCHRIJVING

Nu in verkoop
In de Eilanden oost, omringd door bos, villa’s en een haventje worden de laatste 7 vrijstaande villa’s van dit deelgebied gebouwd. Vanaf de Bosrand loopt u zo langs de wielen naar de IJmeerdijk maar u bent ook zo bij de diverse voorzieningen in het oude Muiden en in De Krijgsman. Zeinstra Veerbeek Architecten heeft binnen de sfeer van de omliggende houten villa’s juist baksteen en metaal gebruikt voor een stoere pakhuis sfeer in deze landelijke buurt. Elke villa heeft een uniek perceel met specifieke ligging.

Op de begane grond treffen we de entree in het hart van de zijgevel. Hierdoor is de indeling van de woning al direct speels. De woonkamer is voorzien van grote openslaande deuren naar de zonnige tuin. De aangebouwde woonkeuken van maar liefst 27 m² groot is bijzonder fraai door de kapconstructie die vanuit binnen veel licht en ruimte geeft, echt villawaardig. Tevens treffen we een werkkamer en inpandige berging aan.

Op de eerste verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers van circa 15 en 18 m2 groot alsmede een ruime badkamer en separaat toilet. De tweede verdieping treffen we ook 2 ruime slaapkamers van circa 15 en 19 m2 groot een een grote berging/wasruimte.

De villa’s hebben in basis dezelfde plattegrond maar zijn verschillend gericht op de tuin en de omgeving. Langs de openbare weg hebben de tuinen een mee ontworpen erfscheiding en langs het bos zorgt de strook eigen bos voor privacy. Alle villa’s hebben een mee ontworpen berging en ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Zeinstra Veerbeek Architecten heeft een bijzondere plattegrond ontworpen met niet alleen een royale woonruimte maar ook royale slaapkamers. Extra dakramen voor een mooie werkruimte op de tweede verdieping? Informeer naar deze en andere mogelijkheden om uw villa’s naar wens aan te passen.

Specificaties
-Woonoppervlakte circa 174 m²
-Perceeloppervlaktes van ca. 324 m² – 608 m²
-Zonnige ruime tuinen
-4 slaapkamers
-2 parkeerplaatsen op eigen grond
-Woonkeuken in fraaie aanbouw met hoge kap
-Koopsommen vanaf €1.350.000,- v.o.n.

De Krijgsman

Op een steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met het beroemde Muiderslot. In de prachtige groene omgeving van het IJmeer wordt een nieuw deel van Muiden ontwikkeld. Muiden heeft een gezellig stadscentrum met leuke speciaalzaken, een mooie haven en een ruime keuze aan restaurants en bars. De Krijgsman krijgt ook goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt en een winkelstraat. Voor iedereen die van het buitenleven en watersport houdt, is dit een ideale plek om te wonen.

Eigendom
In De Krijgsman Muiden koop je een woning op eigen grond. Je betaalt dus geen jaarlijkse erfpacht en  je hoeft deze ook niet af te kopen.

Interesse?
Neem voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contact met ons op via 020-3050560, we vertellen je graag meer over dit aanbod.
Eerst de sfeer proeven? Naast het aanbod aan koopwoningen heeft de Krijgsman ook een uniek huuraanbod. Zo maak je alvast kennis met deze geweldige plek.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Bosrand

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman | Boerenhof Villa’s

   Muiden
  • De Krijgsman | Industriële Hof

   De Krijgsman Muiden