Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Cubes 
Locatie project
Amsterdam 
Oplevering
Q2 2020 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest 

BESCHRIJVING

Cubes is volledig uitverkocht.

Wonen in Cubes is modern stads wonen, omgeven door de wereld. De culturele diversiteit van Amsterdam tref je aan in Cubes. De leukste plekken van de stad liggen op loop- en fietsafstand. Met de OV mogelijkheden in de buurt reis je snel en gemakkelijk binnen en buiten de stad. Binnen enkele minuten sta je op Station Lelylaan. Beschik je over een auto, dan ben je binnen 5 minuten op de ring A10.

Cubes ligt vlakbij het World Fashion Centre Amsterdam, dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse modewereld. Kies je voor Cubes dan woon je in de Westlandgrachtbuurt. Een ruim opgezette, groene wijk met typische Amsterdamse trekjes. Nabijgelegen is een andere bekende Amsterdamse buurt: Oud-Zuid, met z’n leuke winkeltjes en Amsterdamse gezelligheid. Ook aan stadsparken geen gebrek in dit deel van Amsterdam, met het Rembrandtpark, Sloterpark en het Vondelpark om de hoek. Steek je door het Vondelpark dan ben je zo in het Museumkwartier en in het hart van de stad.

De architectuur is qua sfeer en materiaalgebruik duidelijk geïnspireerd door de Westelijke Tuinsteden: licht en veel glas.

Vijfde verdieping:
Op de vijfde verdieping gelegen 4-kamerappartement van 89m². Dit appartement beschikt over een woonkamer (34 m²) en drie slaapkamers (15, 10 en 9 m²). De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is voorzien van sanitair (douche) met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Tevens is er een aparte berging met ruimte voor wasmachine etc. Dit appartement heeft een terras van 14m². Als extra toevoeging zullen de wanden in deze woning strak wit worden opgeleverd.

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar in dit complex.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Cubes

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Mannoury

   Amsterdam
  • Tiny lofts op Cruquiuseiland

   Amsterdam Cruquiuseiland