Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Terrassen 
Locatie project
Amstelveen 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
RJB Group 

BESCHRIJVING

Er komen regelmatig appartementen beschikbaar in De Terrassen. 

Voel je thuis in een appartement van De Terrassen. De plek waar alles samenkomt.

In een appartement van De Terrassen is het heerlijk vertoeven. De appartementen geven door de  hoge plafonds en royale terrassen een gevoel van licht en ruimte, de perfecte afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. De appartementen hebben allemaal minimaal twee goed bemeten slaapkamers, een royaal terras, eigen berging én een eigen parkeerplaats in de parkeergarage in de onderbouw.

Luxe van buiten wonen in de stad

Wonen op een centrale locatie met aan de ene kant het levendige stadshart van Amstelveen en iets verderop het centrum van Amsterdam. Aan de andere kant de rust en stilte van de buitengebieden met uitgestrekte polders en de Amstel.

De riante drie- en vierkamerappartementen vanaf ca. 80 m² zijn eenvoudig te bereiken per lift. De ramen rondom zorgen voor een perfecte lichtinval en geven een mooi uitzicht over de waterpartij voor het gebouw. Op het terras geniet je van de middag- en avondzon. Verder beschikt het gebouw over penthouses van ca. 113 m². Het uitzicht vanaf het dakterras dat de volle breedte van het appartement beslaat, is fenomenaal, net als de privacy. De riante badkamer is zowel bereikbaar via de hal als via de master bedroom.

De hoogwaardige afwerking van de keuken, badkamer en algemene ruimtes zorgen voor de ideale uitstraling: luxe en tegelijkertijd warm en open. Je voelt je er direct thuis. Vanaf de eerste stap die je er binnenzet.

Geniet van het goede leven

De Maimonideslaan in Amstelveen is ideaal bereikbaar. Met de auto ben je zo op de A9 en parkeren kan in de garage op de begane grond. Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats! Binnen enkele minuten lopen vind je de metro die je in een kwartier naar Amsterdam Zuid brengt.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Terrassen

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Teilingen Residence

   Amsterdam Buitenveldert
  • Gershwin Brothers

   Amsterdam Zuidas
  • Valley

   Amsterdam Zuidas