Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Het Bolwerk 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Vanaf €587.000,- tot €695.000,- v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
KNSF 

BESCHRIJVING

Het Bolwerk is uitverkocht!

35 luxueuze appartementen tussen de 85 en 240 m2.

Luxueus en stedelijk wonen in een landelijke omgeving: dit is Bolwerk. Het Bolwerk is gelegen in het Muidenskwartier, nabij het horeca paviljoen, het haventje en de oude stadskern van Muiden.

Het Bolwerk voorziet in 35 luxueuze appartementen verdeeld over drie intieme woongebouwen (Het Bastion, Thuishaven en Het Pakhuis) die gelegen zijn aan een gezellige binnentuin. Deze prachtige onder architectuur aangelegde binnentuin met op de zon gelegen terrassen biedt een cozy place voor de bewoners. Hier vind je lounge gedeelten waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. En dat alles omringd door kleurrijke perken met wilde bloemen, fruitbomen en moestuinen. Maar: bewoners kunnen zelf ook naar wens hun eigen moestuin samenstellen. Urban farming it is. Helemaal van nu natuurlijk om je eigen groentes en kruiden te kunnen kweken. En dit ook met andere bewoners te doen.

De appartementen zijn royaal opgezet en voorzien van heerlijke privé terrassen of fijne loggia’s. De appartementen beschikken over een ruime living,  een aparte woonkeuken aan de tuin of loggia, riante slaapkamers en een moderne badkamer. Met de lift bereik je gemakkelijk het appartement vanuit de parkeergarage of de entreehal.

Het Bastion
Het Bastion markeert het Muidens Kwartier. De terracottakleurige betonnen structuur vormt de basis van het gebouw. Het geeft het gebouw een warme en luxe uitstraling tegelijkertijd is het stoer en past het in de van oorsprong historische industriële omgeving. Alle appartementen hebben een ruime loggia of een beschut dakterras.

Thuishaven
De woningen in Thuishaven kijken uit over het water met het haventje.
Op de begane grond beschikken de woningen over een tuin aan het water en op het zuiden een tuin aan de privé binnentuin. De hoger gelegen appartementen hebben een ruim uitkragend balkon of een dakterras op het zuiden uitkijkend over de binnentuin.

Het pakhuis
Het Pakhuis herbergt een divers aanbod aan woningen. Begane grond woningen, hoger gelegen appartementen met balkon of loggia en twee unieke top-floor appartementen met dakterras. Het gebouw is georiënteerd op het westen waardoor er vanaf de middag tot de avond zon in de woning of buitenruimte valt.

De bouw van de 35 appartementen is gestart en deze appartementen zullen zal naar verwachting in Q2 van 2022 worden opgeleverd.

Interesse?

Kijk voor meer informatie en het overzicht van de beschikbare woningen op de projectwebsite van De Krijgsman.

Het Bolwerk is ontwikkeld door KNSF

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Het Bolwerk

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman | De Nieuwezijds

   De Krijgsman Muiden
  • De Krijgsman | Het Bolwerk

   De Krijgsman Muiden
  • De Krijgsman | Het Kruitpad

   De Krijgsman Muiden