Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Het Kruitpad 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Oplevering
Q3 2022 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
KNSF 

BESCHRIJVING

Nog slechts 1 woning beschikbaar!

Wonen aan de Muidertrekvaart

Muidenaren en wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat prachtplek om te wonen. Een zeer landschappelijk stukje Muiden, met uitzicht op de Muidertrekvaart en het daarlangs lopende Kruitpad met zijn oude bomen: goed voor heel veel mooie wandelingen door het kruitbos naar de IJmeerdijk en vice versa. Wandelaars en fietsers: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag. Geen auto’s of lawaai. Een leven in rust en héél veel groen.
Het Kruitpad is een belangrijke ‘drager’ in het totale landschapsplan van De Krijgsman – samen met de Muidertrekvaart is dit pad heel beeldbepalend. De groenstrook langs het pad wordt daarom als één geheel ingericht, met een mix aan struiken en planten. Zo ontstaat een rustig en mooi straatbeeld met een groen en landelijk karakter. Er is gekozen uit struiken die op verschillende momenten van het jaar bloeien en ook variantie hebben in bladvorm en bladkleur.

De bewoners kunnen met een trappetje vanaf het terras, direct of via de tuin de groenstrook bereiken. De bewoners dienen deze groenstrook in hun tuin zelf te onderhouden. In deze strook kunnen geen vaste bouwwerken zoals bergingen, schuurtjes of veranda’s worden geplaatst.

Door de verschillende verhoogde terrassen, gigantische ramen, dakterrassen, Franse balkons, soort kleur tegels en verhoogde daken heeft elk gebouw aan het Kruitpad zijn eigen charme. Fantastische woningplattegronden, unieke architectuur en in een groen en waterrijk plandeel. Op de prachtige zonnige dagen zullen vele bootjes door de brede trekvaart varen.

Het Kruitpad beschikt over geschakelde villa’s met een woonoppervlakte van ca. 176 m2 tot 237 m2. Koopsom vanaf € 850.000,- v.o.n. tot € 1.175.000,- v.o.n.

De start van de bouw is geprognotiseerd voor de zomer van 2021. De oplevering is geprognotiseerd in Q3 van 2022.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van De Krijgsman of maak een afspraak via 020-3050560.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Het Kruitpad

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Mayor One & Four

   Amstelveen
  • Elly J. Meijertuin

   Baarn
  • Townhouses 1.6

   Amsterdam Cruquiuseiland