Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Las Colinas Appartementen 
Locatie project
Alicante 
Prijs
Vanaf €345.000,- 
Development
Las Colinas Residential 
 

BESCHRIJVING

Las Colinas Residental

Las Colinas Residential is de ontwikkelaar van Las Colinas Golf & Country Club. Hun vastgoedaanbod omvat exclusieve villa’s en appartementen die harmonieus samensmelten met de natuur en waarvan het ontwerp de schoonheid van de unieke omgeving van Las Colinas weerspiegelt.

De woningen van Las Colinas Residential nodigen uit om unieke en memorabele ervaringen te beleven, waarbij de tevredenheid en het welzijn van de eigenaren voorop staan.

Geïnteresseerd?

De verkoop van de appartementen is gestart. Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

Appartementen

Las Colinas Residential appartementen zijn woningen die zijn ontworpen voor plezier en welzijn. Het huidige en moderne interieur combineert perfect met de indrukwekkende terrassen die zorgen voor dromerige zonsopgangen en zonsondergangen.

Verna appartementen

De Verna Apartments zijn jouw mediterrane toevluchtsoord in Las Colinas. Deze huizen, gelegen in de Limonero-gemeenschap, bevinden zich in een van de meest opvallende gebieden van Las Colinas Golf & Country Club. Het is een plek midden in de natuur voor wie waarde hecht aan rust en ontspanning. De exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers zijn jouw perfecte toevluchtsoord om te genieten van een levensstijl waar comfort en design verweven zijn met de charme van de mediterrane levensstijl. Dankzij de indrukwekkende terrassen biedt Verna jou dromerige zonsopgangen en zonsondergangen met uitzicht op de Middellandse Zee en/of de golfbaan Las Colinas. De woningen zijn verdeeld over twee blokken en hebben een gemeenschappelijk zwembad met uitzicht op de natuur.

Kumquot gemeenschap
Kumquat Community is gelegen op een toplocatie van Las Colinas Golf & Country Club, ten zuiden van de Costa Blanca, in Alicante. Het ontwerp van de exclusieve appartementen van Kumquat Community is speciaal ontworpen om te genieten van de mediterrane levensstijl en biedt de hoogste kwaliteitsnormen. Het eigentijdse, rechtlijnige architectuur past perfect bij de geplaveide muren van de gevel die de grote ramen van de kamers omlijsten. Het interieur van de appartementen opent zich naar buiten, waardoor visuele obstakels tot een minimum worden beperkt om uitzicht op de zee of het mediterrane bos te garanderen en een functioneler huis te creëren. De grote trapsgewijze terrassen op het zuiden baden in de warmte van het mediterrane licht en zijn de hoofdrolspelers van de Kumquat-gemeenschap. De gemeenschappelijke ruimtes hebben tuinen en een groot gemeenschappelijk zwembad.

Mandarino gemeenschap
De Mandarino Community biedt niet alleen een prachtige locatie en gemeenschappelijke voorzieningen, maar ook zorgvuldig ontworpen interieurs die comfort en stijl combineren. De appartementen, variërend van penthouses tot 2- of 3-slaapkamerappartementen, zijn voorzien van open concept keukens met hoogwaardige apparatuur. De ruime woonkamers en slaapkamers hebben grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. Met het gebruik van hoogwaardige materialen en eigentijds design stralen de interieurs een moderne en luxe uitstraling uit. Bovendien zorgen airconditioning en vloerverwarming in de badkamers voor extra comfort en leefbaarheid.

Madroño gemeenschap
De Madroño Community Fase II biedt exclusieve appartementen op een prachtige locatie in Las Colinas Golf & Country Club, met adembenemend uitzicht op zee en omgeven door een weelderig bos. Het ontwerp van de appartementen is een revolutionair concept van hoogbouwvilla’s met ruime terrassen om optimaal te genieten van de omgeving. De fase bestaat uit 32 appartementen, variërend van spectaculaire penthouses met solariums tot ruime appartementen met drie slaapkamers, allemaal met grote terrassen en prachtig uitzicht op het mediterrane bos, de golfbaan en de zee. De appartementen zijn voorzien van moderne voorzieningen en hebben een open woon-eetkeuken met verschillende zones.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Las Colinas Appartementen

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Skyline Madrid

   Madrid
  • Playa Poniente

   Costa Blanca
  • Las Colinas Villa’s

   Alicante