Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Skyline Madrid 
Locatie project
Madrid 
Prijs
Vanaf €444.000,- 
Website project
Development
The Touza Architects 
 
Downloads

BESCHRIJVING

Skyline Madrid

Skyline is hét woonproject waar Madrid op heeft gewacht: twee 100 meter hoge torens met de nieuwste trends op het gebied van design en infrastructuur. Het nieuwbouwproject bevindt zich op slechts enkele minuten van Paseo de la Castellana en Plaza de Castilla en biedt hoogwaardige gemeenschappelijke ruimtes. Momenteel zijn er appartementen met twee- en drie slaapkamers beschikbaar met een oppervlakte variërend van 91m² (2 slaapkamers) tot 285m² (3 slaapkamers). De harmonie van de structuren maakt het mogelijk de woningen samen te voegen of te scheiden met een breed scala aan opties en diensten

Skyline zal de drijvende kracht zijn achter de transformatie en stadsvernieuwing van de hele wijk, met verbeteringen als infrastructuur en werkgelegenheid tot gevolg. Een icoon voor de architectuur van Madrid, vormen deze twee torens het balkon van de lucht.

Architectuur

Skyline combineert naadloos woonruimtes met een bevoorrechte geografische ligging, omgeven door prachtige groene ruimte. Dit adembenemende ontwerp is gemaakt door The Touza Architects. Ontworpen om je hart te veroveren, presenteert Skyline zichzelf als “de toegangspoort en het uitkijkpunt” van een wijk waarvan de ontwaking het een benchmark zal maken. Het opent een uitnodigend gesprek met zijn omgeving en zorgt voor een boeiende, harmonieuze en evenwichtige uitstraling.

Locatie

Een rondje hardlopen voor of na het werk, een wandeling maken met de kinderen of een drankje nuttigen in een groen park zijn activiteiten die ongekende momenten van ontspanning mogelijk maken. In de nabijheid van Skyline bevinden zich prachtige parken en groene ruimtes. Gelegen naast het Agustín Rodríguez Sahagún park, ligt het op slechts 10 minuten lopen van het La Dehesa de la Villa, La Ventilla park, Norte park, La Alcazaba park en op “korte afstand” is de zachte bergachtige contour van de Sierra de Madrid te bewonderen.

Faciliteiten

Skyline is ontworpen met zorg en aandacht voor elk detail en biedt geweldige gemeenschappelijke diensten en faciliteiten. Het beschikt over een gemeenschappelijk zwembad op de eerste verdieping, op het westen gericht en omgeven door planten en tuinen. Op de 25e verdieping is er een zwembad met een glazen voorkant, een solarium en een loungeruimte, exclusief voor de eigenaars. Andere voorzieningen zijn een conciërge, coworkingruimten, een gastrobar, een fitnessruimte, een sauna, een stedelijke volkstuin, tuinen, een garage en opslagruimten.
Prijzen vanaf € 444.000.

Interesse

Heb je vragen over Skyline Madrid of wil je meer weten over ons internationale aanbod? Neem dan contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Skyline Madrid

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bajeskwartier | The Robin

   Amsterdam
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • Bajeskwartier | The Ruby

   Amsterdam