Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Ottho 
Locatie project
Amsterdam 
Oplevering
Najaar 2024 
Website project
Development
A.S.R. REAL ESTATE NAMENS HET ASR DCRF 
 

BESCHRIJVING

HELLO WORLD, I’M OTTHO

Aan de Plesmanlaan in Amsterdam komt Ottho. Een stijlvol nieuwbouwplan met 3 woontorens. Ottho biedt voor elk wat wils; er zijn studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, vaak met terras, balkon of loggia. Tijd om je mee te nemen in de wereld van Ottho. Een wereld waar de stad aan je voeten ligt, alles nieuw is en het licht fijn naar binnen schijnt via de grote ramen. Naast je eigen thuis kun je ook genieten van de gezamenlijke daktuin en huiskamer.

Ottho ‘woont’ in Nieuw-West. Met de metro voor de deur en je fiets binnen handbereik ben je overal in no-time. Het Vondelpark en chic Amsterdam-Zuid liggen op 8 minuten fietsafstand en datzelfde geldt voor het Rembrandtpark en bruisend West. Met de metro ben je in 10 minuten op de Zuidas en met 20 minuten sta je in het hart van Schiphol.
Need we say more?

Community dankzij gezamenlijke daktuin, huiskamer en activiteiten
Nog meer reden voor dat thuisgevoel: de community die in Ottho gaat ontstaan dankzij de gezamenlijke daktuin en huiskamer. Je kunt in de huiskamer tafeltennissen, yogalessen organiseren of volgen, feestjes vieren, presentaties geven en ga zo maar door. Ook goed voor het community-gevoel: de community manager en huismeester die in de gebouwen aanwezig zijn.

AM I WHAT YOU’RE LOOKING FOR?
Zoek je een appartement in Amsterdam in de vrije sector huur? En wil je in het najaar van 2024 verhuizen? Kom dan nu in actie.

De bouw van Ottho is al vergevorderd en de verhuur van de vrije sector huurwoningen is gestartSchrijf je in vóór woensdag 24 april april 23.59 uur om mee te kunnen doen aan de eerste loting. 

De middenhuur en sociale woningen gaan later in het voorjaar van 2024 in verhuur.

Ottho: springplank naar alle hotspots in Amsterdam, ook met het ov. Met zijn centrale ligging in Amsterdam Nieuw-West, dicht bij uitvalswegen en met alle bruisende hotspots van Amsterdam binnen handbereik, biedt Ottho jou het beste van vele werelden. Van de levendige buurt De Pijp tot het rustgevende Amsterdamse Bos. En van recreatiegebied De Nieuwe Meer tot de gezellige Hoofddorppleinbuurt. Ottho is jouw springplank naar het beste wat Amsterdam te bieden heeft. Veel is aan te fietsen, andere hotspots zijn heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Want nabij Ottho stap je zo op de metro (50 en 51), tram (lijn 2) en bus (lijn 88).

Het vrije sector huuraanbod in Ottho in het kort:
• 144 vrije sector appartementen bevinden zich in Ottho 1.
• 71 vrije sector appartementen bevinden zich in Ottho 2.
• Twee-, drie en vierkamerappartementen in de vrije huursector.
• Woonoppervlaktes van circa 42 tot 86 vierkante meter.
• Instapklaar! Appartementen voorzien van keuken met inbouwapparatuur,
renovliesbehang met wit sauswerk, laminaatvloer en modern sanitair.
• Gezamenlijke huiskamer, daktuin en fietsenstalling.
• Enkele parkeerplaatsen te huur
• Prognose sleuteloverdracht aan huurders: najaar 2024.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Ottho

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Gijs Bruijn
  020 3050560verhuur@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Yvie

   Amsterdam
  • Ivy Amsterdam

   Amsterdam Noord
  • Valley

   Amsterdam Zuidas