Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Somerparc aan de Amstel 
Locatie project
Amsterdam, Het Amstelkwartier 
Prijs
€ 1.950.850 v.o.n. 
Aantal
Projectontwikkelaar
AM Wonen 

BESCHRIJVING

Somerparc is volledig uitverkocht,

Op de bovenste verdieping bevinden zich drie stijlvolle en luxe Penthouses in Somerparc aan de Amstel. Elk Penthouse heeft twee zonnige dakterrassen met een prachtig panoramisch uitzicht op de majestueuze Amstelbocht, het Bella Vista Park en de prachtige historische Watertoren. Ervaar hier het aangename gevoel van totale rust en kalmte.

Het woonoppervlak van penthouse type Z is 186 m2, de twee terrassen zijn bij elkaar ca. 36 m2. Doordat ze aan beide kanten van het penthouse zijn gesitueerd geniet je zowel van je koffie in het ochtendzonnetje als je wijntje in het avondlicht. Het penthouse heeft een fraaie semi-open woonkeuken met kookeiland. Mét een barretje waar je met vrienden en familie heerlijk kunt genieten. Er zijn vier kamers, waarvan twee slaapkamers met een eigen aangrenzende badkamer, totaal drie badkamers. Tevens is er ruimte voor een hobby- of werkkamer.

Specificaties

 • Exclusief penthouse van 186 m2 op de 5e verdieping
 • Buitenruimte: terras én dakterras van totaal ca. 36 m2. Gelegen aan beide tegenoverliggende zijdes van het penthouse met prachtig uitzicht op de Amstel
 • Luxe Siematic keuken met Siemens apparatuur en een kookeiland
 • Drie badkamers met (inloop)douche of bad, wastafel en één met toilet
 • Separaat toilet
 • Interne bergruimte
 • Vloerverwarming en -koeling door middel van een warmtepomp, waardoor het heerlijk koel is in de zomer en behaaglijk warm in de winter

Prachtig panoramisch uitzicht
Op de bovenste verdieping komen drie royale penthouses met oppervlaktes die variëren van 186 m2 tot maar liefst 260 m2. Geniet van het prachtige panoramische uitzicht en ervaar een aangenaam gevoel van totale rust te midden van de levendigheid van Amsterdam-Zuid, Watergraafsmeer en de binnenstad. Elk penthouse heeft twee dakterrassen, beide zó gesitueerd dat de zon altijd ergens schijnt.

Architectuur geïnspireerd op Italiaanse palazzi
Niet alleen het gevarieerde en exclusieve woningaanbod, ook de ligging maakt Somerparc aan de Amstel bijzonder. Je woont hier aan het klassieke Bella Vistapark met uitzicht over de Amstel. Nog een reden om voor dit project te kiezen: de bijzondere architectuur. Die is geïnspireerd op Italiaanse palazzi (stadsvilla’s van welgestelde Italiaanse families) en de klassieke vorm van de iconische watertoren in het park. De afwerking van de woning is elegant en van hoogwaardige materialen, denk bijvoorbeeld aan de gevel van prachtige natuursteen en een keuken en badkamer van topkwaliteit.

Het Amstelkwartier – The art of Living
In de ochtendzon hardlopen langs de Amstel of zwemmen op een warme zomeravond. Een rondje varen in je sloep, die in de Stadshaven van het Amstelkwartier ligt. Fine wining en dining met royale seafood plateaus bij George Marina met uitzicht over het water. Op de fiets of met de metro (station Spaklerweg) staat u in enkele minuten in de historische binnenstad. Ook Oud-Zuid, Watergraafsmeer en De Pijp liggen op een steenworp afstand. Dit is wonen en leven in Somerparc aan de Amstel.

Een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland
Somerparc aan de Amstel wordt een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland. De EPC ligt ruim onder nul. Dat betekent dat de installaties in en op het gebouw ongeveer net zo veel energie opwekken en terugwinnen als verbruikt wordt met de gebouwgebonden installaties. In totaal komen ongeveer 1.000 zonnepanelen aan en op het gebouw. Met de toepassing van zonnepanelen tegen de gevel loopt Somerparc aan de Amstel voorop, want deze methode wordt nog niet veel toegepast. Om het gebouw een duurzame uitstraling te geven worden de zonnepanelen mooi verwerkt in de gevel.

Somerparc aan de Amstel is ontworpen door architectenbureau Office Winhov.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Somerparc aan de Amstel

 • Penthouses Somerparc aan de Amstel Eefje Voogd makelaardij Amsterdam

 • Penthouses Somerparc aan de Amstel Eefje Voogd Makelaardij Amsterdam nieuwbouw

 • Penthouses Somerparc aan de Amstel Eefje Voogd makelaardij Amsterdam

 • Penthouses Somerparc aan de Amstel Eefje Voogd Makelaardij Amsterdam nieuwbouw

 • Penthouses Somerparc aan de Amstel Eefje Voogd makelaardij Amsterdam

 • Penthouses Somerparc aan de Amstel Eefje Voogd makelaardij Amsterdam

 

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Mayor One & Four

   Amstelveen
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • ODE Apartments

   Amsterdam Oosterdokseiland