Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Roof Garden 
Locatie project
Amsterdam Sloterdijk 
Oplevering
Project in voorbereiding  
Prijs
Richtprijs vanaf ca. € 470.000 bij canonbetaling  
Website project
Development
Local 
 

BESCHRIJVING

220 huur- en koopappartementen in Amsterdam Sloterdijk

Roof Garden is een project met een uitdagende, vriendelijke architectuur en een warme uitstraling. Er zijn in totaal 220 appartementen in allerlei soorten en maten: van sociale huurwoningen tot koopappartementen in het middensegment. Betaalbare woningen voor starters, jonge gezinnen en doorstromers.

Het project bestaat uit vier gebouwen die met elkaar verbonden zijn door de (dak)tuinen. Ontmoeting en geborgenheid staan centraal. Naast deze gedeelde tuinen hebben alle woningen een eigen buitenruimte en uitzicht aan twee kanten: licht en prettig. Hier kun je modern en comfortabel wonen en leven: Uplevel Downtown.

Roof Garden heeft zijn eigen energievoorziening. De warmte- en koudeopslag in de bodem zorgt voor een comfortabele verwarming én koeling in de zomer in alle kamers. Daarnaast liggen de hoge daken vol met zonnepanelen die elektriciteit opwekken. Zo ben je verzekerd van duurzame en betaalbare energie en zul je niet voor onaangename verrassingen komen te staan als energieprijzen stijgen.

UPTOWN SLOTERDIJK

Wonen in Amsterdam, dat wil je! Uptown Sloterdijk is volop onderweg naar een fijn woon- en werkgebied. Vorig jaar vonden de eerste nieuwe bewoners hun plek in Vertical. In de komende twintig jaar groeit het aantal woningen in Sloterdijk-Centrum naar 7.500 en het aantal bewoners naar 15.000. Je bent dus meer dan welkom in deze nieuwe Amsterdamse stadwijk!

OVERAL DICHTBIJ…
Roof Garden ligt aan de Naritaweg 14 in de wijk Sloterdijk-Centrum (stadsdeel Nieuw-West) op 5 minuten lopen van NS-station Sloterdijk. Ook met de fiets ben je zó in hartje Amsterdam: om de hoek bij de Westergasfabriek, binnen een kwartier ben je op het Haarlemmerplein. Of ga lekker op de fiets naar het Westerpark, het volkstuinpark De Bretten, of de Sloterplas. De Arlandaweg, dwars door Sloterdijk-Centrum, wordt een groene laan met een rechtstreekse fietsroute tussen het Westerpark en sportpark Spieringhorn.

Vanaf Station Sloterdijk sta je met de trein binnen tien minuten op Schiphol of in Haarlem en in een half uur aan het strand in Zandvoort zijn. Waar wil je nog meer naartoe?

Maak je interesse kenbaar via de projectwebsite of neem contact op via 020 305 0560.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Roof Garden

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Margriet Engbersen
  020 3050560margriet@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • SPOT Amsterdam

   Amsterdam, Amstel III
  • Bajeskwartier

   Amsterdam