Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Roof Garden 
Locatie project
Amsterdam Sloterdijk 
Oplevering
Project in voorbereiding  
Website project
Development
 
 

BESCHRIJVING

215 huur- en koopappartementen in Amsterdam Sloterdijk
Stads wonen in groene geborgenheid. Dat kan in Roof Garden. Dit unieke complex in Amsterdam Sloterdijk-Centrum bestaat uit vier gebouwen die op speelse wijze met elkaar verbonden worden door binnentuinen, pocketparkjes en een unieke, weldadige groene buitenruimte op de vierde verdieping. Daar geniet je van de zon en van elkaar, want in de collectieve tuinen staan ontmoeten en verbinding zoeken centraal. Dit is het nieuwe ‘urban living’.

In plaats van één groot blok met woningen hebbende architecten gekozen voor vier afzonderlijke ‘woonstructuren’, alle met een eigen identiteit maar verbonden door herkenbare rode galerijen. Door deze indeling ontstaan open en luchtige appartementenblokken, met veel ruimte voor zonlicht en gemeenschappelijke zones. Het complex wordt verder onder meer voorzien van een verhoogde binnenplaats, een centraal gelegen ‘hoftuin’ en een groen dakterras (naast de groene daken waarvan alle blokken zijn voorzien).

 

Fijn wonen in uptown Sloterdijk
In korte tijd heeft Sloterdijk-Centrum zich inmiddels ontpopt als één van de meest verrassende zones van de stad. Sloterdijk-Centrum wordt UPtown Sloterdijk en dat is een bruisende wijk met veel ruimte voor wonen, werken, sport en ontspanning waar je de creatieve energie en de vernieuwingsdrang kunt voelen.

Living uplevel downtown
Roof Garden. Daar kun je stads wonen in groene geborgenheid. De combinatie van uitdagende architectuur, de verhoogde, verrassende daktuin, de perfecte ligging ten opzichte van hartje Amsterdam en de natuur én de stedelijke dynamiek maken Roof Garden tot een uniek project.

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Roof Garden

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Els
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • SPOT Amsterdam

   Amsterdam, Amstel III
  • Bajeskwartier

   Amsterdam