Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Silo 360 
Locatie project
Amsterdam, Cruquiuseiland 
Prijs
€ 1.460.000 v.o.n. 
Website project
Development
Amvest 
 

Wijnsilo's

BESCHRIJVING

Nu in verkoop!

Silo 360 wordt een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, transformeert tot een unieke plek om te wonen. De architect van Cruquius 1.4, LEVS uit Amsterdam liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek.

Iconisch zijn de drie oude wijnsilo’s van staal die zijn teruggeplaatst op het dak. De wijnsilo’s zijn getransformeerd in 3 unieke silo-villa’s met drie woonlagen. De drie wijnsilo’s hebben een naam die refereert aan het verleden.

Wijnsilo Torero is silo 1 (Wijnsilostraat 165) Verkocht!
Wijnsilo Tindella is silo 2 (Wijnsilostraat 167)
Wijnsilo Porte d’Or is silo 3 (Wijnsilostraat 169)

Het totale woonoppervlakte van een wijnsilo is circa 152 m². De v.o.n.-prijs van Wijnsilo’s Tindella en Porte d’Or is € 1.460.000,- v.o.n. De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht en bij deze v.o.n.-prijs inbegrepen. Wijnsilo Torero zal begin 2023 in verkoop worden gebracht, zodra de verbouwing klaar is.

Interesse?

Het is mogelijk om een bezichtiging te plannen. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via 020-3050560.

Eigen keuzes maken

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

Interesse?

Het is mogelijk om een bezichtiging te plannen. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via 020-3050560.

Silo 360 is een ontwikkeling van Amvest.

 

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Silo 360

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


    CONTACTPERSOON
    Iris Timmer
    020 3050560iris@eefjevoogd.nl