Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Cruquius 1.4 Silo Villa’s 
Locatie project
Amsterdam, Cruquiuseiland 
Prijs
Van € 1.265.000 tot € 1.295.000 v.o.n. 
Website project
Development
Amvest 
 

BESCHRIJVING

Cruquius 1.4 wordt een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, transformeert tot een unieke plek om te wonen. De bouw is al gestart en behoorlijk ver. The Harbour Club blijft en daaromheen vormt zich een prachtig icoon aan het water met appartementen, 5 woon-werkwoningen en drie unieke silo-villa’s op het dak. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter.

Rond The Harbour Club is een mix van functies en stijlen ontwikkeld naar ontwerp van LEVS architecten. The Harbour Club heeft een nieuw voorplein en terras gekregen die aansluiten op de openbare promenade langs de kade. Op de onderste drie lagen aan de Cruquiusweg komt een volledig geluidsdichte evenementen locatie.

Wonen in een oude wijnsilo

Iconisch zijn de drie oude wijnsilo’s van staal die zijn teruggeplaatst op het dak. De wijnsilo’s worden getransformeerd in 3 unieke silo-villa’s met drie woonlagen en een woonoppervlakte van circa 152 m2. De dakterrassen, met houten vlonderdelen, variëren van circa 99 tot 117 m2. Vanuit het terras kijk je geweldig uit op het water! De prijsindicatie van de silo-villa’s is vanaf € 1.265.000,- v.o.n.

Eigen keuzes maken.

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

Interesse?

De inschrijving voor de silo villa’s in project Cruquius 1.4 is gesloten. Mocht je toch graag kans willen maken op een Silo villa, meld je dan aan voor de reservelijst via 020-3050560.

Cruquius 1.4 is een ontwikkeling van Amvest

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Cruquius 1.4 Silo Villa’s

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Petra
    020 305 0560