Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
SPOT Amsterdam | Scarlet 
Locatie project
Amsterdam 
Oplevering
medio 2025 
Prijs
vanaf €414.000,- v.o.n. 
Website project
Development
COD & DUQER 
 

BESCHRIJVING

Binnenkort gaat Scarlet in verkoop! Op de website van SPOT Amsterdam vind je nu de eerste informatie over de woningtypes.

SCARLET
Om woongebouw Scarlet kun je niet heen. Een onderscheidende toren van de gerenommeerde ontwerpers van ZZDP Architecten. Uitgevoerd in een felrode plint van bakstenen en een zwarte metalen robuuste gevel. Op de begane grond van de 90 meter hoge toren – 27 verdiepingen in totaal – komt naast woningen ook een restaurant.

Robuust Scarlet telt 93 koopappartementen in vier verschillende typen. Je kunt kiezen uit diverse woonoppervlakten en indelingen. Naast stijlvolle City Apartments, Grand Apartments en Penthouses, kent Scarlet ook unieke City Houses. Deze 2-laagse woningen bevinden zich op de begane grond, en hebben een stijlvolle mezzanine. Daarmee is er altijd wel een woning die aan jouw wensen voldoet. Hier voeren luxe en comfort de boventoon. Zo beschikken alle appartementen standaard over luxe sanitair compleet met tegelwerk en accessoires, en zijn alle woningen voorzien van duurzame vloerverwarming en -koeling.

Op welke hoogte geniet jij straks van het stadse leven?

YOUR HOME SPOT
SPOT Amsterdam bestaat uit zeven energiezuinige en stoere woontorens, in hoogte variërend en direct aan het Hondsrugpark. Er is een divers aanbod van in totaal 1.090 koop- en huurwoningen in allerlei prijsklassen. De indrukwekkende woongebouwen van SPOT zijn een landmark midden in het grootste stadspark. Vanuit je appartement heb je een schitterend uitzicht over de groene en stadse omgeving. Voor jong en ouder. In SPOT is het aanbod aan woningen divers; city apartments, city houses, grand apartments en luxe penthouses. Het is een eigentijdse plek waar wonen, werken en leven samenkomen in een groen park. En met al het leuke van de stad dichtbij.

INTERESSE IN WONEN IN SPOT?
Durf jij het aan om dit gebied mee om te toveren tot the place to be? Geef dan via de projectwebsite je woningvoorkeur door voor een van de compacte city apartments, city houses,  grand apartments of penthouse in Scarlet.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via 020-3050560 of ga naar de project website. Bekijk daar het aanbod en schrijf je in!

Lees meer Lees minder

DISCOVER SPOT Amsterdam | Scarlet

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Samantha
  020-3050560samantha@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bredius

   Amsterdam
  • The Dock

   Amsterdam
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier