Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
West Block 
Locatie project
Amsterdam 
Oplevering
Kwartaal 4 2022 
Prijs
€840,- tot €1.875,- 
Aantal
56 
Projectontwikkelaar
 

BESCHRIJVING

West Block is volledig verhuurd

West Block is een getransformeerd kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk. Er worden 56 luxe studio’s en 2-kamer- en 3-kamerappartementen ontwikkeld. De appartementen worden voorzien van een mooi afgewerkte keuken en badkamer. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen balkon en er is mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Naar verwachting wordt West Block in het laatste kwartaal van 2022 opgeleverd.

 

Studio 

De studio’s van West Block zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele studio in Amsterdam. De studio’s zijn mooi afgewerkt, met een ruime keuken en badkamer. Het slaapgedeelte is door een muur gescheiden van het woongedeelte, waardoor het perfect is voor mensen die wat meer privacy willen. De studio’s variëren in grootte van 45 tot 61 vierkante meter, waardoor ze perfect zijn voor 1 of 2 persoonshuishoudens.

2-kamerappartement

Op zoek naar een ruim en licht tweekamerappartement in Amsterdam? Dan is West Block Amsterdam Sloterdijk wellicht perfect voor jou! De tweekamerappartementen zijn netjes afgewerkt en beschikken over een moderne keuken en badkamer. De grote ramen zorgen voor veel licht en het balkon is perfect om van het Nederlandse weer te genieten. Daarnaast is de locatie centraal met station Amsterdam Sloterdijk in de buurt.

3-kamerappartement

De driekamerappartementen zijn netjes afgewerkt, met een gloednieuwe keuken en badkamer. De lichtinval is geweldig, dankzij de grote ramen in de woonkamer en het balkon. En West Block ligt in het westen van Amsterdam, wat betekent dat je dicht bij al het beste bent dat Amsterdam te bieden heeft!

Lees meer Lees minder

DISCOVER West Block

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • Q Residences Amsterdam

   Amsterdam, Buitenveldert
  • NDSM South Dock

   NDSM, Amsterdam
  • The Hub Apartments

   Amsterdam Nieuw West