Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Q Residences 
Locatie project
Amsterdam, Buitenveldert 
Website project
Development
Kroonenberg Groep 
 

BESCHRIJVING

Q Residences, een Amsterdamse icoon met internationale allure.

Op de hoek van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg staat een imposante woontoren, die door haar bijzondere vorm direct in het oog springt. De sierlijke stapeling van 23 verdiepingen in combinatie met de uitspringende balkons en afgeronde vormen maakt Quartz een uniek gebouw in Nederland. Quartz wordt door een prachtig plaza verbonden met haar lagere alter ego Qube. Samen vormen zij Q Residences.

Q Residences staat voor wonen in het groen. Niet alleen het door Piet Oudolf ontworpen plaza biedt het hele jaar rond bijzondere begroeiing. Het aangrenzend Gijsbrecht van Aemstelpark met haar statige platanen en het Amsterdamse Bos geven een ultieme groenbeleving.
De directe omgeving van Q Residences kenmerkt zich door een groot aanbod aan faciliteiten: cultuur en vertier, sport, recreatie en educatie. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht in het naastgelegen winkelcentrum Rooswijck; voor een uitgebreider aanbod en luxe winkels ga je naar het nabijgelegen Gelderlandplein.

Quartz
Zodra je de imposante lobby van Quartz binnen loopt, voel je je direct thuis. De lift brengt je naar jouw verdieping waar je je appartement bereikt in een strakke gang met hoge witte plinten en elegant breed omlijste zwarte deuren. In Quartz kan je kiezen uit bijzonder aangename appartementen van verschillende grootte en afwerking. Kwaliteit staat centraal en vertaalt zich in grote raampartijen die een royale hoeveelheid daglicht toelaten. Buiten wordt letterlijk naar binnen getrokken. Voor het interieur zijn luxe designkeuzes gemaakt waaronder een hoogwaardige keuken, lichte betegelde badkamer en natuurlijk vloerverwarming en -koeling.

Van de tweede tot en met achttiende verdieping bevinden zich de luxe appartementen. Woningen beginnend bij 49 vierkante meter tot 107 vierkante meter. Verdeeld over de verdiepingen twee tot en met vijf bevinden zich tevens 19 middensegment woningen. Zij variëren in grootte van 49 tot 60 vierkante meter. In de luxe woningen bevindt zich in het verlengde van de open woonkamer de keuken met donkere kastdeuren en een zandkleurig composiet aanrechtblad. De apparatuur is van Whirlpool met onder meer een inductie kookplaat, afzuigkap en combi-oven. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een Grohe douche, wasmeubel, elektrische radiator en spiegelkast.
De luxe appartementen worden turnkey opgeleverd inclusief PVC-vloer, vitrage c.q. gordijnen en verlichting in de gehele woning. Het serviceniveau van de luxe woningen is hoog en beschikt onder meer over een 24-uurs receptie. Q-Residences beschikt over een eigen parkeergarage waar parkeren mogelijk is, wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Er zijn drie soorten appartementen:

LUXE APPARTEMENT
Vanaf de tweede tot en met de achttiende verdieping bevinden zich 120 luxe appartementen. Ieder appartement heeft een PVC vloer met vloerverwarming, en vloerkoeling in de zomermaanden. In zowel de woon- als slaapkamers zorgen de verdiepingshoge ramen voor veel natuurlijk licht in de ruimte. In het verlengde van de open woonkamer staat de keuken, een echte eye-catcher met donkere kastdeuren met zichtbare houtstructuur en een zandkleurig composiet aanrechtblad. De badkamer is van vloer tot plafond betegeld in een warme lichtgrijze kleur.
De luxe appartementen variëren in oppervlakte van circa 49 tot 107 m², hebben één tot drie slaapkamers, één of twee badkamers, en een apart toilet. Elke woning heeft een ruim balkon en is voorzien van gordijnen en verlichting.

EXCLUSIEF APPARTEMENT
Vanaf de 19e verdieping bevinden zich de exclusieve appartementen. Deze appartementen hebben alle kenmerken van de ruimste luxe appartementen. De aangename open woonkamer heeft een opvallende, mooie donkere keuken met Quooker combi-kraan. In de slaapkamers zijn inbouwkasten geïnstalleerd met een donkere houtnerf afwerking. De exclusieve appartementen variëren van circa 62 tot 152 m², hebben één tot drie slaapkamers, één of twee badkamers en een apart toilet.

PENTHOUSE
Op de 22e verdieping liggen de entrees van acht penthouses gesitueerd over twee verdiepingen. De penthouses hebben alle designkenmerken van de ruimste exclusieve appartementen plus een ensuite badkamer, extra verdieping met veel ruimte, en een onwaarschijnlijk weids uitzicht. De prachtige keuken met greeploze kasten en Quooker combi-kraan wordt gecomplementeerd door een Bora kookplaat met afzuiging op het kookeiland — met het weidse uitzicht een garantie voor wel heel bijzonder koken. De laatste 2 penthouses zijn nu beschikbaar, deze hebben een woonoppervlakte van circa 148 tot 152 m², met drie slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers (ensuite) en een apart toilet. De verdiepingen worden intern ontsloten met een gestoffeerde trap.

Interesse in wonen in Q Residences? Neem dan contact met ons op over het beschikbare aanbod via 020-3050560.

Q Residences is een ontwikkeling van Kroonenberg Groep

 

 

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Q Residences

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Jerry Reijchard
  020 3050560verhuur@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • SPOT Amsterdam | Crystal

   Amsterdam, Amstel III
  • Cruquius 1.4

   Amsterdam, Cruquiuseiland
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam