Cruquiuswerf huurappartementen

Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. In Cruquiuswerf vind je 173 koopwoningen en 122 huurwoningen verdeeld over 12 gebouwen. De verhuur van de eerste 74 appartementen start naar verwachting in september 2020. Naar verwachting worden de eerste appartementen media Q1 2021 opgeleverd. 

Cruquiuswerf wordt gebouwd in een prachtige waaiervorm, waardoor je vanuit bijna alle appartementen zicht hebt op kade en het water. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht en gemijmerd… Je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen – het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland – die vind je op Cruquiuseiland.

Cruquiuswerf bestaat uit 12 verschillende gebouwen, elk met 6 verdiepingen. De 74 huurappartementen in de gebouwen A, B en G gaan als eerste in verhuur. Het streven voor de verhuur staat voor de 2e week van september 2020. Het oppervlakte van de appartementen varieert van 54 tot maar liefst 109 m2. De appartementen zijn verdeeld in 4 verschillende woningtypes, die allemaal nét even iets anders zijn. Zo is er voor iedereen een appartement te vinden! Er zijn verschillende Friends appartementen, die je samen met een vriend(in) kunt huren. Ook zijn er riante vierkamerappartementen mét uitzicht over de kade. Wat de appartementen allemaal gemeen hebben, is dat ieder appartement een eigen buitenruimte heeft. Welk appartement spreekt jou het meeste aan?

Friends

Beschikbaar: 25
Woonopp: van 56 m2 tot 71 m2
Slaapkamers: 2

Samen met een vriend(in) een appartement huren in hip Amsterdam Oost, maar wél ieder een eigen slaapkamer met badkamer? Kies dan voor het Friends appartement! De appartementen zijn onderverdeeld in 2 subtypes, ‘klein’ en ‘groot’ en variëren in grootte van 57 – 71 m2. De appartementen hebben 9 verschillende indelingen en je vindt ze op de 2e t/m 6e verdieping in gebouw A. Hier woon je heerlijk met uitzicht op de groene binnentuin.

In de lichte woonkamer vind je de open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Ook heb je vanaf hier toegang tot jullie balkon. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en spiegel met ledverlichting. Het toilet is separaat en bevindt zich in de gang. Daar is ook een inpandige bergruimte voor de wasmachine en droger. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Plattegrond Friends

Tweekamerappartement

Beschikbaar: 24
Woonopp: van 55 m2 tot 68 m2
Slaapkamers: 1

Ben je net klaar met studeren en wil je graag op jezelf wonen? Of zitten jullie eraan te denken om samen te gaan worden? Kies dan voor het tweekamerappartement in Cruquiuswerf. Deze 22 middenhuur appartementen zijn onderverdeeld in 12 subtypes en variëren in grootte van 54 – 65 m2. Je vindt de tweekamerappartementen op alle verdiepingen, verdeeld over de gebouwen A, B en G.

In de lichte woonkamer vind je de open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Ook heb je vanaf hier toegang tot het balkon. Bij een aantal appartementen is het balkon ook te bereiken via de slaapkamer. In de gang vind je de badkamer met douche, dubbele wastafel, spiegel met ledverlichting en een separaat toilet. Ook de inpandige berging voor de wasmachine en droger vind je hier. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Plattegrond tweekamerappartement

Driekamerappartement

Beschikbaar: 39
Woonopp: van 69 m2 tot 83 m2
Slaapkamers: 2

Heb je meer ruimte nodig, omdat jullie eraan denken om een gezinnetje te stichten? Of wil je graag een ruime werkkamer? Dan is het driekamerappartement écht iets voor jou! De 10 appartementen zijn onderverdeeld in 7 subtypes en variëren in grootte van 68 – 82 m2. Je vindt de driekamerappartementen op de begane grond, 1e, 4e, 5e en 6e verdieping in de gebouwen A, B en G. Een aantal appartementen heeft een balkon of loggia over de gehele breedte van de woning, mét uitzicht over de kade. Of kijk uit op de groene binnentuin van Cruquiuswerf. Dat is heerlijk thuiskomen.

In de lichte woonkamer vind je de open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Ook heb je vanaf hier toegang tot jullie balkon of loggia. In de gang vind je de badkamer met douche, een dubbele wastafel, spiegel met ledverlichting en een separaat toilet en de inpandige berging met ruimte voor de wasmachine en droger. De 2 ruime slaapkamers zijn ook vanuit de gang te bereiken. De 2e slaapkamer is ideaal als kinderkamer, of extra werkkamer.

Plattegrond driekamerappartement

Vierkamerappartement

Beschikbaar: 32
Woonopp: van 88 m2 tot 110 m2
Slaapkamers: 3

De kinderen zijn (bijna) het huis uit en je wil graag kleiner gaan wonen, maar wél dichtbij alle culturele voorzieningen die Amsterdam te bieden heeft? Dan zijn deze vierkamerappartementen iets voor jou! De 17 appartementen zijn verdeeld over 9 types en verschillen in oppervlakte van 88 t/m 109 m2. Je vindt de appartementen verdeeld over alle verdiepingen van de gebouwen B en G. De appartementen op de 5e en 6e verdieping van gebouw G hebben een fenomenaal uitzicht over de kade, mét balkon over de gehele breedte van de woning. Dat is goed ontspannen.

In de lichte woonkamer vind je de open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Ook heb je vanaf hier toegang tot jullie balkon of loggia. In de gang vind je de badkamer met douche én ligbad, een dubbele wastafel, spiegel met ledverlichting, een separaat toilet en de inpandige berging met ruimte voor de wasmachine en droger. De 3 royale slaapkamers zijn ook vanuit de gang te bereiken. Maak bijvoorbeeld van de andere 2 slaapkamers een fijne logeerkamer én werkkamer.

Plattegrond vierkamerappartement

Interesse?

Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Volg dan het Facebook account van Cruquiuswerf hier. Kijk voor meer informatie op de project website of neem contact met ons op via 020-3050560.