De Keizer

Het is mogelijk om de nieuwe modelwoning te bezichtigen aan de Wijdesteeg 3 in Amsterdam!

Wonen in De Keizer

Midden in hartje centrum van Amsterdam wordt het project De Keizer gerealiseerd aan de Spuistraat, Wijdesteeg en Het Keizerrijk. In totaal komen in De Keizer 69 renovatie/restauratie en nieuwbouw woningen. De diversiteit is groot: van efficiënt ingedeelde studio’s tot 4-kamerappartementen. Een deel van de woningen heeft een balkon of dakterras. De Keizer staat op eigen grond! Het plan is heel divers en het kwaliteitsniveau van afwerking is heel hoog. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in de modelwoning.

De stad is je woonkamer, alles is hier binnen handbereik. Wonen in De Keizer is wonen op een supercentrale locatie! Overal kun je terecht voor een hapje eten of een drankje en gezelligheid. Ook het winkelaanbod is enorm. En, natuurlijk is De Keizer goed bereikbaar! Zowel met de fiets als met het openbaar vervoer ben je praktisch snel waar je wilt zijn.

Interesse?

Er zijn nog een aantal luxe appartementen, één studio en twee riante townhouses mét parkeerplaats beschikbaar. Twee bijzonder riante stadswoningen met vier of vijf kamers en oppervlaktes van ca. 119 m² en 152 m². Het ene townhouse heeft een terras, het grootste townhouse beschikt over terras én een balkon. De prijzen beginnen bij € 870.840,- (v.o.n.).

Appartementen met twee, drie of vier kamers, in zowel het renovatie- als het nieuwbouwdeel. De oppervlaktes van de nog beschikbare appartementen variëren van ca. 51 m² tot 96 m². Nagenoeg alle appartementen beschikken over een buitenruimte. De prijzen beginnen bij € 407.840,- (v.o.n.).

Van de studio’s in De Keizer is er nog één beschikbaar. Het gaat om een woning van ca. 51 m² met een dakterras. De prijs? € 460.840,- (v.o.n.).

Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak voor het bezichtigen van de modelwoning, kunt u contact opnemen met ons kantoor via 020-3050560.

De Keizer AmsterdamDe Keizer AmsterdamWoonkamer De Keizer AmsterdamKeuken De Keizer AmsterdamBadkamer De Keizer AmsterdamDe Keizer AmsterdamDe Keizer Amsterdam

Kenmerken

– Hartje centrum Amsterdam

– Eigen grond

– Nieuwe modelwoning te bezichtigen

– Hoog kwaliteitsniveau


ga naar project site
deel deze pagina