De Keizer

Het is mogelijk om de nieuwe modelwoning te bezichtigen aan de Wijdesteeg 3 in Amsterdam!

Wonen in De Keizer

Midden in hartje centrum van Amsterdam wordt het project De Keizer gerealiseerd aan de Spuistraat, Wijdesteeg en Het Keizerrijk. In totaal komen in De Keizer 69 renovatie/restauratie en nieuwbouw woningen. De diversiteit is groot: van efficiënt ingedeelde studio’s tot 4-kamerappartementen. Een deel van de woningen heeft een balkon of dakterras. De Keizer staat op eigen grond! Het plan is heel divers en het kwaliteitsniveau van afwerking is heel hoog. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in de modelwoning.

De stad is je woonkamer, alles is hier binnen handbereik. Wonen in De Keizer is wonen op een supercentrale locatie! Overal kun je terecht voor een hapje eten of een drankje en gezelligheid. Ook het winkelaanbod is enorm. En, natuurlijk is De Keizer goed bereikbaar! Zowel met de fiets als met het openbaar vervoer ben je praktisch snel waar je wilt zijn.

Interesse?

 

Het nog beschikbare koopappartement is in het renovatiedeel, op de vierde verdieping. Het appartement heeft een oppervlak van ca. 59,5 m² en telt twee kamers. Bij dit appartement zit ook een zolder. Bijzonder is bovendien de vide. De koopsom bedraagt 461.840 euro (v.o.n.).

Zeer riante stadswoning met terras en parkeerplek in hartje Amsterdam
De stadswoning (town house) die nog beschikbaar is, is te vinden in het nieuwbouwgedeelte, aan het Keizerrijk. Dat is een zijstraat van de Spuistraat. Het gaat om een zeer riante vierlaagse woning met een woonoppervlak van 152 m². U beschikt over vijf kamers, een terras en een eigen parkeerplek onder het gebouw. En dat in hartje Amsterdam! De koopsom bedraagt 1.125.840 euro (v.o.n.).

Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak voor het bezichtigen van de modelwoning, kunt u contact opnemen met ons kantoor via 020-3050560.

De Keizer AmsterdamDe Keizer AmsterdamWoonkamer De Keizer AmsterdamKeuken De Keizer AmsterdamBadkamer De Keizer AmsterdamDe Keizer AmsterdamDe Keizer Amsterdam

Kenmerken

– Hartje centrum Amsterdam

– Eigen grond

– Nieuwe modelwoning te bezichtigen

– Hoog kwaliteitsniveau


ga naar project site
deel deze pagina