De Keizer

De verkoop is gestart!
De Keizer is een stoer gebouw van zeven verdiepingen met een fraaie ecologische daktuin. Er zijn 2 studio’s, 2 maisonnettes, 34 appartementen en 6 XL-appartementen. De oppervlakte van de appartementen varieert van 34 tot 88m².

Bekijk hier het gehele aanbod

Het stoere gebouw De Keizer staat in de binnenstad van Amsterdam, om de hoek van de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek – uitkijkend over water – waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, creatieve broedplaatsen, een Amsterdamse markthal in de historische Werkspoorhal en een uitdagende gym. Hier komen wonen, werken, recreëren en leven organisch samen.

Afwerking

De 44 exclusieve appartementen hebben verdiepingshoge ramen en maakt direct indruk met zijn ligging aan het water en zijn stoere uiterlijk, maar de schoonheid zit van binnen. Bij alle appartementen kun je kiezen uit 3 verschillende afwerkingspakketten, zodat het helemaal aansluit op jouw smaak. Iedereen heeft een eigen balkon! 

Je kunt je nieuwe appartement precies zo laten opleveren als je het wilt.
Vind je zelf verven en behangen plezierig? Of kies je voor sleutelklare luxe? Of zit je vol ideeën die je voor de oplevering gerealiseerd wilt hebben? Zoals je wilt!

Adembenemend uitzicht

De kroon op De Keizer is de ecologische daktuin met bomen, struiken en speeltoestellen. Geniet van het betere buitenleven en een adembenemend uitzicht over Amsterdam.
Het is dé plek om buren te ontmoeten. Vrienden en familie te ontvangen. Of om even alleen te zijn in alle rust.

Ligging

De Keizer schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. In het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. Voor jong en oud. Door de centrale ligging ben je snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Met de fiets of te voet sta je zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van het energieke stadse leven.

Eigen grond

De Keizer staat op eigen grond. Er is dus geen gedoe met dure erfpacht. Uniek in Amsterdam. Door het duurzame ontwerp profiteer je ook nog eens van verrassend lage hypotheeklasten.

Eiland Oostenburg

Eiland Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar je op topniveau woont, werkt en leeft.

Interesse

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Registreer je dan via de project site of bel naar 020 – 3050560.

De Keizer is een ontwikkeling van een samenwerkingsverband tussen Steenwell en VORM Ontwikkeling.

Kenmerken

– Op eiland Oostenburg
-2 studio’s, 2 maisonnettes, 34 appartementen en 6 XL appartementen.
-Oppervlakte variërend van 34m² tot 88m²
-Erfpachtvrij


ga naar project site
deel deze pagina