De Prins

Oostenburg was ooit het hart van de Amsterdamse handel en industrie: de schepen van de VOC losten kostbare waren uit verre landen op de kades, Stork bouwde er machines en locomotieven. Nu wordt Oostenburg een eigentijdse woonwijk met een historisch karakter.

De Prins wordt een icoon van Oostenburg: dankzij zijn veertien verdiepingen steekt het gebouw met kop en schouders boven de omgeving uit. De karakteristieke rode kleur maakt De Prins herkenbaar van grote afstand.

De Prins staat vlakbij de VOC-kade, een prachtige plek aan het water op Oostenburg. U woont midden in Amsterdam, maar dan op een eiland, en dat geeft de wijk een een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

De Prins bestaat uit 125 nieuwbouwwoningen in verschillende afmetingen. De koopappartementen bestaan uit compacte appartementen van 44 m² tot royale 3 kamer appartementen van 82 m². Ieder met zijn eigen buitenruimte.

Het afwerkingsniveau is hoog, en u kunt uw nieuwbouwwoning in De Prins laten vormgeven zoals u dat wenst: u kunt kiezen uit 3 afwerkpakketten Base Line, Luxury Line en Superior Line. 

Planning
De verkoop is begonnen!

Interesse?
Bel voor meer informatie naar ons kantoor op 020 – 3050560 of stuur een email naar info@eefjevoogd.nl.

Op Oostenburg is een ontwikkeling van een samenwerkingsverband tussen Steenwell en VORM Ontwikkeling.

Kenmerken

– Start bouw: Q1 2021

– Erfpachtvrij wonen

– Compacte appartementen van 44 m² tot royale 3 kamer appartementen van 82 m²

– Ieder appartement heeft zijn eigen buitenruimte

– Een hoog afwerkingsniveau


deel deze pagina