De Vijzel

De verkoop is gestart!

21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.

Een stoer en extra duurzaam appartementengebouw, ontworpen door de vooraanstaande architecten van OZ. Het energieneutrale pand bestaat uit 21 exclusieve appartementen op eigen grond – van maisonnette tot penthouse tussen 48 en 100 m² vanaf € 430.000,– ieder met verdiepingshoge ramen in stalen puien, dit in combinatie met circulaire bakstenen en beton, ademt een industriële sfeer. De woningen zijn in basis zeer luxe afgewerkt en hebben een prachtige keuken en badkamer.

Ligging

Het duurzame pand De Vijzel staat in het centrum van Amsterdam én pal aan de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek aan het water waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, een spa, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, een Amsterdamse markthal (werkspoorhal), diverse creatieve broedplaatsen en een uitdagende gym. U merkt dat wonen, werken, recreëren en leven op de VOC kade door elkaar lopen.

Planning

De verkoop van de exclusieve appartementen in De Vijzel is gestart! Inschrijven is nog mogelijk. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar

Interesse?

Schrijf je nu in voor een van de appartementen via de project site. Bel voor meer informatie naar ons kantoor op 020 – 3050560 of stuur een email naar info@eefjevoogd.nl.

Op Oostenburg is een ontwikkeling van een samenwerkingsverband tussen Steenwell en VORM Ontwikkeling.

Eiland Oostenburg De Vijzel21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.21 Exclusieve appartementen, van maisonnette tot penthouse, gelegen op eigen grond op Eiland Oostenburg.

Kenmerken

– Amsterdam Centrum
– Onderdeel van Eiland Oostenburg
– 21 appartementen
– Woonoppervlaktes van 48 tot 100 m²
– Koopsom vanaf € 430.000,-
– Gelegen op eigen grond
– Verkoop is gestart


ga naar project site
deel deze pagina