Noorderkwartier

De reguliere inschrijving van Noorderkwartier III is gesloten, maar je kunt je nu nog als reserve kandidaat inschrijven.

WONEN OP HET MOOISTE PLEKJE VAN AMSTERDAM-NOORD

Amsterdam-Noord laat van zich horen en is populairder dan ooit tevoren. Veel mensen uit de regio Amsterdam hebben Noord inmiddels ontdekt als de ideale woonplek. Niet zo verwonderlijk. De locatie is zeer gunstig gelegen en alles wat je nodig hebt is vlakbij. Van kunst en cultuur tot winkelen en een uitstekende bereikbaarheid. De Noord/Zuidlijn heeft wonen in Noord een extra impuls gegeven.

Het Aanbod

Project Het Noorderkwartier is een hoogwaardig woongebied dat mede door co-creatie tot stand is gekomen. Doordat potentiële bewoners konden meedenken over het type huizen, zijn er verschillende woonconcepten tot stand gekomen. Zodoende biedt Noorderkwartier voor elk wat wils.

Fase III bestaat uit vier hoekwoningen, twintig herenhuizen en twee woningen onder één kap. De straten in Noorderkwartier lopen vanaf de Elzenhagensingel licht omhoog. Hierdoor ontstaat in het interieur een creatieve split level indeling met een extra hoge woonkamer aan de zonnige achtertuin. Alle woningen krijgen een voor- en achtertuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. De hoekwoningen krijgen elk twee parkeerplaatsen, de herenhuizen krijgen één parkeerplaats. De twee woningen onder één kap hebben naast twee eigen parkeerplaatsen ook een inpandige garage.

Stoere en tijdloze architectuur

Alle woningen van Noorderkwartier III hebben een tijdloze en moderne architectuur. De grote kozijnen liggen mooi verdiept in de bakstenen gevels. Deze gevels vormen een warme mix van dieprode en donkergrijs-rode bakstenen. Verticale en horizontale metselverbanden wisselen elkaar af en geven uw woning een eigen identiteit. Noorderkwartier III staat voor modern comfort waar ruimte, rust en woonbeleving samenkomen. De woningen worden bijzonder compleet en comfortabel opgeleverd.

Locatie

De ligging van Noorderkwartier is één van de grote pluspunten. Je woont straks in een wijk die af is, dicht bij alle voorzieningen en uitvalswegen. De locatie van Noorderkwartier III ligt aan de Jouke Zietsemastraat. Vanuit uw huis loopt u zo naar het nieuwe Station Noord (Noord-Zuidlijn). De metro brengt je in enkele minuten naar station Amsterdam Centraal. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ring A10 en met de fiets bent u zo in het natuurgebied ’t Twiske.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen in Noorderkwartier III? Op de projectwebsite vind je een interactieve kavelkaart met informatie over het woningaanbod.  De reguliere inschrijving van Noorderkwartier is gesloten, maar je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven.

Dit is een project van Blauwhoed.

Kenmerken

– Nieuw wonen in een bestaande wijk
– Gevarieerd aanbod in woningtypes
– Riant woonprogramma
– Rijke, stoere architectuur
– Creatieve split level
– Compleet en comfortabel
– Parkeren op eigen terrein
– Op loopafstand van het nieuwe Station-Noord
– Centrale ligging t.o.v. uitvalswegen