The Doors

De verkoop is gestart! Schijf je op de project website: www.thedoors.amsterdam in. Inschrijven kan alleen digitaal en wordt behandeld op volgorde van binnenkomst.

Wonen en werken aan het water. Dat kan in The Doors! Een eigenzinnig gebouw in Amsterdam Noord dat de industriële sfeer van Buiksloterham combineert met een liefdevolle woonomgeving. To be loft. Geniet van het licht en de ruimte. Hier heb je een schitterend uitzicht over het water van het Tolhuiskanaal en zijdelings over het IJ. De woningen aan de Leen Jongewaardkade hebben twee voordeuren; wonen en werken lopen hier in elkaar over of kunnen desgewenst juist fysiek van elkaar gescheiden worden.

Het gebouw

The Doors is een compact en fraai appartementengebouw aan het Tolhuiskanaal, een zijtak van het IJ. De nieuwbouw maakt deel uit van een nieuw stedenbouwkundig plan, genaamd Cityplot. Het gebied ligt tussen de A’DAM Toren en het NDSM-terrein. Het gebouw beslaat ongeveer 2.000 m2 en is verdeeld over 7 verdiepingen met maximaal 13 appartementen.

De appartementen

De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 90 m² tot maximaal ca. 237 m². Met een flexibele plattegrond en twee entreedeuren zijn het ideale woon-werkappartementen. Om de maximale woonkwaliteit te waarborgen, zijn alle appartementen op het zuiden, richting het kanaal, georiënteerd. Hier kan je door de glazen gevel met een hoogte van maar liefst 2,80 meter optimaal van de ruimte genieten.

De buitenruimte

Er is ook speciale aandacht besteed aan de buitenruimte. De eerste drie lagen versterken de relatie met de straat en het kanaal dankzij een open ontwerp van de rondom gelegen balkons met balustrades van veiligheidsglas. De bovenste niveaus vragen een hogere bescherming. Daarom bestaan deze balkons uit een meer besloten ruimte met dikkere balkons en balustrades waartegen het geïntegreerde groen omhoog zal gaan klimmen.

Materiaal gebruik

Aan de binnenzijde van de woningen is het stoere materiaalgebruik van de buitenzijde voelbaar. De betonnen kolommen en balken en de extra hoge verdiepingen zijn de industriële ornamenten van de appartementen. Het voelt erg genereus en door de glazen gevel strekken de ruimten zich uit naar buiten.

De trap naar de appartementen op de verdiepingen is een betonnen spiltrap die door een ruimte waarvan de wanden begroeid zijn omhoog draait. In het dak zit een groot dakraam dat de trap in het zonlicht plaatst. Doordat er kleine parallellogramvorige ramen zitten tussen het trappenhuis en de aangelegen appartementen, valt in iedere woning ook daglicht midden in het huis.

Interesse?

De verkoop van The Doors is gestart! Je kunt je inschrijven via de project website: www.thedoors.amsterdam. Inschrijven kan alleen digitaal en wordt behandeld op volgorde van binnenkomst. Er is dus geen sluitingsdatum. De makelaar zal binnen een week na inschrijving contact met u opnemen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via (020) 305 05 60 of info@eefjevoogd.nl

Dit is een project van Edwin Oostmeijer Projectontwikkeling.

The Doors Amsterdam Noord Eefje Voogd Makelaardij makelaar appartementenThe Doors Amsterdam Noord Eefje Voogd Makelaardij makelaar appartementenThe Doors Amsterdam Noord Eefje Voogd Makelaardij makelaar appartementenThe Doors Amsterdam Noord Eefje Voogd Makelaardij makelaar appartementen

Kenmerken

– Verkoop is gestart!
– Schitterend uitzicht over het water van het Tolhuiskanaal en zijdelings over het IJ.
– Ieder appartement heeft twee voordeuren: een voor de woning, een voor het kantoor aan huis.
– Oppervlakten van ca. 90 m² tot maximaal ca. 237 m².
– Unieke ruimtelijke ervaring door plafondhoogte van 2,80 meter.


deel deze pagina