The Hub

Er gebeurt iets moois in Amsterdam Nieuw West! Nieuwe energie is voelbaar, nieuwe initiatieven zijn zichtbaar. Waaronder nieuwbouwproject The Hub; comfortabele appartementen op een unieke plek. Midden in het levendige centrum van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein met de Sloterplas en het park pal voor de deur.

Een plek waar twee werelden bij elkaar komen. Waar je midden in het bruisend stadsleven woont met winkels, restaurants, koffie- en lunchplekken en een divers cultureel aanbod die daarbij horen. En waar je ook kunt genieten van rust en ruimte. Door de centrale ligging en het uitstekende openbaar vervoer ben je snel overal waar je maar wilt zijn.

The Hub biedt appartementen van 48 m² tot 78 m² met één of twee slaapkamers. De slimme indeling zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bijna ieder appartement beschikt over een gezellige buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia.

De inschrijving van The Hub is op 20 april om 12.00uur geëindigd. Er zal notarieel worden geloot. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de projectwebsite. Op de projectsite kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Tevens is de brochure van The Hub bij ons op kantoor verkrijgbaar, deze kun je bij ons ophalen. Parnassusweg 201, Amsterdam. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Voor meer informatie mag je ons uiteraard ook bellen op 020-3050560.

The Hub is een project van MRP Development.

The Hub Nieuw West Amsterdam Eefje Voogd Makelaardij nieuwbouw appartementen

Kenmerken

-Amsterdam Nieuw West
-Nieuwbouwproject
-Comfortabele appartementen met een of twee slaapkamers
-Bijna ieder appartement voorzien van buitenruimte


ga naar project site
deel deze pagina