The Hub

Start verkoop fase 2

Dinsdag 7 april start de inschrijving van de appartementen uit fase 2. Op dat moment weet je ook al of je bent ingeloot voor fase 1. De inschrijving voor fase 2 loopt tot maandag 20 april om 12.00uur. Er zal wederom notarieel worden geloot. De prijzen voor de woningen uit fase 2 zijn vanaf € 270.000,– vrij op naam.

De inschrijving van fase 1 is gesloten. De loting wordt dinsdag 31 maart door de projectnotaris verricht. Vanaf donderdag 2 april zal de makelaar de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen hierover telefonisch informeren en een afspraak voor een verkoopgesprek inplannen.
Als je geen woning toegewezen hebt gekregen, ontvang je hierover uiterlijk vrijdag 3 april via email bericht.

Er gebeurt iets moois in Amsterdam Nieuw West! Nieuwe energie is voelbaar, nieuwe initiatieven zijn zichtbaar. Waaronder nieuwbouwproject The Hub; comfortabele appartementen op een unieke plek. Midden in het levendige centrum van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein met de Sloterplas en het park pal voor de deur.

Een plek waar twee werelden bij elkaar komen. Waar je midden in het bruisend stadsleven woont met winkels, restaurants, koffie- en lunchplekken en een divers cultureel aanbod die daarbij horen. En waar je ook kunt genieten van rust en ruimte. Door de centrale ligging en het uitstekende openbaar vervoer ben je snel overal waar je maar wilt zijn.

The Hub biedt appartementen van 48 m² tot 78 m² met één of twee slaapkamers. De slimme indeling zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bijna ieder appartement beschikt over een gezellige buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia.

De inschrijving is gestart. Interesse? Schrijf je nu in via de projectwebsite. Op de projectsite kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Tevens is de brochure van The Hub bij ons op kantoor verkrijgbaar, deze kun je bij ons ophalen. Parnassusweg 201, Amsterdam. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Voor meer informatie mag je ons uiteraard ook bellen op 020-3050560.

The Hub Nieuw West Amsterdam Eefje Voogd Makelaardij nieuwbouw appartementen

Kenmerken

-Amsterdam Nieuw West
-Nieuwbouwproject
-Nu in verkoop
-Comfortabele appartementen met een of twee slaapkamers
-Bijna ieder appartement voorzien van buitenruimte


ga naar project site
deel deze pagina