The Hub

Er gebeurt iets moois in Amsterdam Nieuw West! Nieuwe energie is voelbaar, nieuwe initiatieven zijn zichtbaar. Waaronder nieuwbouwproject The Hub; comfortabele appartementen op een unieke plek. Midden in het levendige centrum van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein met de Sloterplas en het park pal voor de deur.

Een plek waar twee werelden bij elkaar komen. Waar je midden in het bruisend stadsleven woont met winkels, restaurants, koffie- en lunchplekken en een divers cultureel aanbod die daarbij horen. En waar je ook kunt genieten van rust en ruimte. Door de centrale ligging en het uitstekende openbaar vervoer ben je snel overal waar je maar wilt zijn.

The Hub biedt appartementen van 48 m² tot 78 m² met één of twee slaapkamers. De slimme indeling zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bijna ieder appartement beschikt over een gezellige buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia.

Wij verwachten in het vierde kwartaal van 2019 te starten met de verkoop van dit project. Heb je belangstelling in The Hub en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

The Hub Nieuw West Amsterdam Eefje Voogd Makelaardij nieuwbouw appartementen

Kenmerken

-Amsterdam Nieuw West
-Nieuwbouwproject
-Prognose start verkoop 4e kwartaal 2019
– Comfortabele appartementen met een of twee slaapkamers
-Bijna ieder appartement voorzien van buitenruimte


ga naar project site
deel deze pagina