Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Nieuwe Meester 
Locatie project
Amsterdam West 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
 

BESCHRIJVING

De Nieuwe Meester is volledig verhuurd.

In de levendige wijk Overtoomse Veld is het nieuwbouw-complex De Nieuwe Meester gerealiseerd; 66 ruime appartementen variërend van één tot drie slaapkamers, speciaal voor starters en jonge stellen.

De Nieuwe Meester bestaat uit 66 appartementen verdeeld over zeven woonlagen. Ieder appartement heeft twee tot vier kamers en een oppervlakte van 60 tot 75m2. Het complex biedt voor ieder wat wils. Alle appartementen zijn standaard uitgerust met een moderne keuken, badkamer en toilet, vloerverwarming, en hebben een eigen berging én balkon. Zo kun jij het volledig naar eigen smaak inrichten en stofferen. Daarnaast heeft het complex een eigen parkeergarage met plek voor 40 auto’s behorend aan een selectie van de appartementen, een gezamenlijke sfeervolle groene binnentuin voor alle huurders, inclusief zitplekken, een tafeltennistafel, en een centrale entreehal met liften. Ook maakt De Nieuwe Meester gebruik van de Area of People huurdersapp, waarmee jij gemakkelijk in contact kunt komen met andere bewoners van het complex en bevindt zich in de centrale hal een MyPUP pakkettenbox waarmee jij gemakkelijk postpakketten kunt versturen en ontvangen. Kortom: een compleet complex, waarbij aan alles is gedacht.

Bereikbaarheid
Het complex bevindt zich op de hoek van de Jan Tooropstraat en Johan Jongkindstraat in de wijk Overtoomse Veld in Amsterdam West.

Middenin een buurt waarin alle straten zijn vernoemd naar kunstenaars uit het verleden, is gekozen voor de passende naam; De Nieuwe Meester. De ontwikkeling en vernieuwing van het gebied is een aantal jaar geleden van start gegaan en is nog steeds in volle gang. Waar er nu al een dynamische mix is gecreëerd van wonen, werken, winkelen en ontspanning, zit je in De Nieuwe Meester dus goed! Daarnaast kun je vanuit het complex alle kanten op. Zo bevindt metro en tramstation Lelylaan zich op loopafstand, rijd je met de auto binnen twee minuten naar de A10 ringweg van Amsterdam, en is het nog geen 5 minuten fietsen naar het Rembrandtpark, Vondelpark en de Sloterplas.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Nieuwe Meester

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Mannoury

   Amsterdam
  • Cruquiuswerf – Huur appartementen

   Amsterdam Cruquiuseiland