Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Oranje 
Locatie project
Amsterdam, Oostenburg 
Oplevering
Q2 2022 
Prijs
Van €1.550 tot €3.600 per maand 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Atrium 

BESCHRIJVING

Appartementen De Oranje

Op Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Oranje, dat uit zes verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit in combinatie met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling.

De huurprijzen zijn vanaf €1550 tot €3600 per maand, woonoppervlaktes variëren vanaf 59 m² tot 85 m², de appartementen beschikken over 1-2 slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen balkon en een aantal appartementen een royaal dakterras.

Locatie

Het stijlvolle en duurzame gebouw staat met zijn voeten in de Oostenburgervaart. Hierdoor heb je vrij uitzicht over het sprankelende water en alles wat erover vaart. Via het water is er een directe vaarverbinding met het IJ en het centraal station. Daarbij staat De Oranje vlak bij de bruisende VOC-kade, waar je tal van restaurants, terrassen en cafés vindt.

Interesse?

Je kunt je nu inschrijven voor De Oranje via het inschrijfformulier op de project website Voor vragen of meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen, we zijn te bereiken via 020-3050560.

De Oranje is een ontwikkeling van Atrium.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Oranje

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?  CONTACTPERSOON
  Dianne
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • 225 | TwoTwoFive

   Amstelveen
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier