Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
225 | TwoTwoFive 
Locatie project
Amstelveen 
Oplevering
Medio 2022 
Aantal
276 huurappartementen 
Projectontwikkelaar
Foruminvest 

BESCHRIJVING

225 | Two Two Five is volledig uitverhuurd 

Luxe design appartementen 

Stel je voor dat je de kans krijgt om in een ruim en comfortabel design appartement te wonen. Een appartement in een schitterend gebouw met een luxe uitstraling en omgeven door een groene tuin. Dat ruimte biedt aan 276 appartementen met eigen balkon en services die het leven aangenamer maken. Dat op een centrale locatie in Amstelveen staat, vlakbij het Stadshart én bij de Amsterdamse Zuidas. En dat met huurprijzen in de middenhuur? Optioneel een eigen parkeerplaats voor je auto of scooter? Onmogelijk? Laat je dan verrassen! Welkom bij TwoTwoFive.

Planning indicatie
Oplevering medio 2022

In TwoTwoFive ontbreekt het je aan niets

Wonen in TwoTwoFive is wonen in een bijzonder gebouw, comfortabel en met services die het leven aangenamer maken. Het staat voor hoogwaardige kwaliteit, comfort en voor duurzaamheid. De chic ogende twee verdiepingen hoge lobby zet de toon. Ruim en met veel licht, stijlvol en schitterend afgewerkt. Het is de plek waar de conciërge klaar staat voor bewoners en bezoekers en waar de BringMe-Boxen het verzenden en ontvangen van pakketjes vergemakkelijken. De lobby is nog maar het begin. Rondom het gebouw genieten bewoners van de groene tuin, die door de hoogteverschillen de sfeer ademt van een rustgevend park. En onder het gebouw bevindt zich de ruime 3-laagse parkeergarage, voorzien van elektrische oplaadpunten voor auto’s, fietsen en scooters en een ruime fietsenstalling. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een uitgebreid pakket aan deelmobiliteit, waaronder verschillende typen elektrische (bak)fietsen en tien elektrische deelauto’s. Het ontbreekt de bewoners aan niets.

Betaalbare luxe

De looks van het gebouw, de perfecte afwerking, de groene balkons, de verdiepingshoge grote ramen en de fraaie tuin rondom het gebouw zorgen voor de unieke uitstraling van TwoTwoFive. Elegant en extravert, stijlvol en grootstedelijk. Een uitstraling die past bij luxe huurappartementen in het hoge segment. TwoTwoFive staat voor betaalbare luxe.

Luxe en design

De appartementen ademen luxe, de afwerking wordt met zorg en aandacht uitgevoerd en er wordt alleen gebruikgemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De verdiepingshoge ramen halen het daglicht naar binnen en geven een gevoel van ruimte. Dankzij de slimme indeling beschikt ieder appartement over tenminste één ruim balkon. De luxe keukens beschikken over alle denkbare apparatuur van topmerk AEG, zoals een combimagnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en koel-vriescombinatie. Het sanitair in het separate toilet en in de badkamer is van designmerk Sphinx. Daarnaast beschikt de badkamer over een ruime douche, thermostaatkranen van Grohe en een designradiator.

Two Two Five is ontworpen door OZ Architectenbureau in samenwerking met Forum Concept & Design, het in-house ontwerpbureau van Foruminvest

Verschillende Woontypes

TwoTwoFive biedt 7 verschillende woningtypes (van 41 – 67 m2) met één of twee slaapkamers, elk met minimaal één privé balkon.

De stad aan je voeten

De ligging is bijzonder, aan de rand van de stad en tegelijkertijd op een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Je bepaalt zelf of je geniet van de rust van het groen of juist de drukte opzoekt. De levendigheid van het Stadshart van Amstelveen, de rust van het Amsterdamse Bos of de drukte van de Amsterdamse binnenstad. De metro stopt voor de deur (halte Kronenburg) en vanaf TwoTwoFive ben je in zeven minuten bij de Zuidas en de Noord-Zuidlijn, die jou vervolgens in tien minuten naar Station Amsterdam Centraal brengt.

Lees meer Lees minder

DISCOVER 225 | TwoTwoFive

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Valley

   Amsterdam Zuidas
  • Mannoury

   Amsterdam
  • De Terrassen

   Amstelveen