Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Switi 
Locatie project
Amsterdam Zuid-Oost 
Prijs
Vanaf €278.305 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
BPD 

BESCHRIJVING

Switi is volledig uitverkocht.

Rustig wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat kan in het nieuwbouwplan Switi. Een nieuw, sfeervol woongebied, direct naast het Nelson Mandelapark. In totaal komen hier 220 eengezinswoningen. De centrale ligging en de ruime woningen maken Switi dé plek om te wonen in Amsterdam Zuidoost.

Na de voorgaande fases wordt het nieuwbouwproject Switi verder uitgebreid: fase 3C. In deze fase van het project worden 69 nieuwe woningen gebouwd: eengezinswoningen en appartementen. En hierbij staan duurzaamheid en betaalbaarheid centraal.

Aanbod
Switi fase 3C bestaat uit verschillende eengezinswoningen en appartementen: 2 hoekwoningen met een woonoppervlakte van circa 125 m2, 22 tussenwoningen met een woonoppervlakte van circa 125 m2 en 45 appartementen met een woonoppervlakte van circa 60 m2 tot 65 m2. De ruim opgezette eengezinswoningen zijn gelegen aan het water en het appartementengebouw is aan de buitenkant voorzien van hout. Ga naar de projectwebsite om het aanbod te bekijken.

Duurzaamheid
De hoge mate van duurzaamheid voor dit Amsterdamse project zit hem vooral in het gebruik van de toegepaste materialen. In deze tijd, waar we optimaal gebruik moeten maken van de beschikbare natuurlijke bronnen en energie, heeft bouwen met hout veel voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Daarom is voor Switi fase 3C gekozen om veel gebruik te maken van hout en bamboe, uniek voor Amsterdam.

Het bouwen met hout is gunstig voor het klimaat omdat er geen CO2 vrij komt zolang het hout wordt gebruikt. Bomen zetten namelijk CO2 om in zuurstof. Wanneer het gebruikt wordt om te bouwen, komt het nauwelijks vrij en dat is dus goed voor het milieu! Daarnaast worden voor de bomen die worden gebruikt voor de bouw van Switi fase 3C kort na de kap nieuwe bomen geplant.

Hout is bovenal een natuurlijk en warm materiaal wat gezond en aangenaam is voor de bewoners. De constructie van de gebouwen hebben een hoge thermische isolatie en bieden een comfortabel klimaat in de woning. Bijverwarming in de laagbouw wordt verzorgd door infraroodpanelen die stralingswarmte afgeven. De panelen verwarmen het lichaam en niet de lucht wat energie besparend werkt.

Natuurlijk worden in het project zonnepanelen toegepast. We bezorgen door de panelen, in combinatie met andere maatregelen, een hoge energieprestatie van de woningen. In de laagbouw gebruiken we de opgewekte stroom voor warmtepanelen waardoor het mogelijk is om deze woningen af te koppelen van stadsverwarming.

Locatie
Switi is dé plek om te wonen Amsterdam-Zuidoost. Deze stadswijk ontwikkelt zich in een enorm snel tempo. In de komende 20 jaar zullen er in totaal hier zo’n 35.000 tot 40.000 woningen worden bijgebouwd.  Dit project is gelegen aan de zuidelijke kant (de Gooise kant) van de Bijlmer: sfeervol, rustig en groen wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Er zijn zelfs drie stadsparken in de buurt waar je lekker kan sporten of een wandeling doorheen kunt maken: het Nelson Mandelapark, Gaasperpark met Gaasperplas en het Floriadeterrein. Ofterwijl: een perfecte plek om te wonen!

Interesse?
De inschrijving van de woningen van Switi fase 3C is inmiddels gesloten kijk voor meer informatie en updates op de projectwebsite.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Switi

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Mannoury

   Amsterdam
  • Cruquiuswerf

   Amsterdam Cruquiuseiland