ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Grid 
Locatie project
Amsterdam Aan het IJ 
Oplevering
Medio 2021 
Prijs
Vanaf €795.000,- tot €1.100.000,- v.o.n. 
Website project
Development
Amvest Development 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Het appartementencomplex The Grid in project Aan het IJ, dat 68 luxueuze koopwoningen telt met elk een eigen buiten, kenmerkt zich door een getrapte gevel en heeft dus veel terrassen. Deze bieden veel privacy en de gemeenschappelijke binnentuin is een geweldige ontmoetingsplek.

Alles klopt. Het ontwerp van het gebouw, de diversiteit aan woningtypes, het afwerkingsniveau, de centrale lobby, de binnentuin en de eigen balkons en terrassen. En de plek natuurlijk. Amsterdam Noord is een creatieve, bruisende hotspot met een overvloed aan restaurants, bars, winkels, festivals en hotels. In The Grid woon je naast het dynamische Eye Museum en de A’DAM Toren. Binnen een paar minuten steek je met het pontje het IJ over en sta je op centraal. En loop je dus zo het centrum in.

Bekijk de wijk hier in VR!

The Grid is bijna uitverkocht!

De oplevering van de appartementen in The Grid is dit jaar gestart. Op de begane grond hebben wij nog een appartement beschikbaar. De woonoppervlakte is ca. 127 m2 met een plafondhoogte van ca. 3,20 meter! Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een keuken, badkamer, en balkon gelegen op het oosten.

Op de bovenste twee verdiepingen (6e & 7e verdieping) is er nog één penthouse beschikbaar. Een extra ruim loft-appartement met veel comfort en mooie, open vides. In de grootste vide verbindt de spiltrap beide woonlagen. De spiltrap is van staal met houten treden. De woonoppervlakte is ca. 182 m2. Het penthouse wordt casco opgeleverd wat betekent dat je de woning naar eigen smaak kunt afwerken.

Kwaliteit en materialen

Het appartementencomplex is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen — Jura natuursteen, beton, geanodiseerd aluminium, glas — subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk.
De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint. Elk appartement heeft een fijn balkon omringd door glas, waardoor de beleving met buiten nog sterker wordt.

De lobby

De lobby heeft een grotere verdiepingshoogte en vormt het hart van het gebouw. Direct aan de straat gelegen, met veel glas en zicht op de binnentuin, is dit een fijne en dynamische plek. Hier tref je je buren, kan je zitten werken op je laptop, of je verjaardag te vieren.

De parkeergarage

We hebben gekozen voor een flexibele parkeeroplossing. Voor de grootste appartementen is een parkeerplek gereserveerd, maar je bent niet verplicht om deze te kopen. Wil je ‘m niet, dan bieden we de parkeerplaats aan kopers van de overige appartementen aan. Daarnaast zijn er sowieso negen parkeerplaatsen vrij te koop.

De bergingen

Ieder appartement heeft een berging, waarbij de grotere appartementen automatisch een grotere berging hebben. Deze bergingen bevinden zich op hetzelfde niveau als de parkeergarage. Naast de bergingen zijn er nog vijf hobbyruimtes in verschillende groottes die vrij te koop zijn. Handig wanneer je meer ruimte nodig hebt voor je motor, racefiets, een naaiatelier of je werkbank.

De fietsenstalling

Tussen de twee entrees in bevindt zich de inpandige, gezamenlijke fietsenstalling. Je fiets staat dus gewoon veilig binnen, blijft mooi en hoeft niet in de berging te staan. Die kun je dus vol benutten voor andere spullen. De fietsenstalling staat in directe verbinding met buiten. Zo pak en parkeer je je fiets lekker snel en hoef je je niet in allerlei bochten te wringen.

Interesse?

Kijk voor de nog beschikbare woningen naar de appartementenzoeker op de projectwebsite. Of neem contact met ons op!

Interesse

De verkoop is in volle gang! Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar. Je kunt je hiervoor inschrijven via de appartementenzoeker op de projectwebsite.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Grid

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?

  CONTACTPERSOON
  Emily Wientjes
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Bow

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Twins

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Wing

   Amsterdam Aan het IJ