ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Twins 
Locatie project
Amsterdam Aan het IJ 
Oplevering
Q2 2022 
Prijs
Van €798.778 tot €1.850.000 v.o.n. 
Website project
Development
Amvest Development 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins, in de nieuwe wijk Aan het IJ in Amsterdam Noord.

Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners, een internationaal ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

Bekijk de wijk hier in VR!

High end architectuur

De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.

Verticaal groen

Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en modere waterspiegels. Hier kun je rustig een boek lezen of iets drinken met een vriend of een van de buren.

Unieke plek

The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe woonwijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg. Diverse appartementen hebben uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren, andere kijken uit op de Van der Pekbuurt of het rauwe NDSM-gebied. Het centrum is heel dichtbij en alle hotspots in Amsterdam Noord liggen aan je voeten.

Buiten – in de plint van het gebouw, op de hoek van het Schegpark en de Docklandsweg – komt een urban hotspot. Denk aan een espressobar of kleine brasserie. Je cappuccino of espresso op zaterdagochtend drink je dus gewoon beneden. Hier beleef je het ultieme vrije gevoel van stads wonen…

Typologie

Naast luxe koopappartementen met grootse dakterrassen, een eigen parkeerplaats en een eigen berging biedt The Twins vrije sector huurappartementen. De koopappartementen liggen op de 5e en 6e verdieping.

De koopappartementen op de 5e verdieping zijn uitverkocht. Op de 6e verdieping liggen zes riante penthouses van 176 tot maar liefst 244 m². Met appartementen op het oosten, zuiden én westen zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers. Wil je je dag starten in de ochtendzon, met de krant en je koffie op het terras? Of ga je voor natafelen in de warme avondzon? Of ga je hoe dan ook voor uitzicht op het IJ, EYE en de A’DAM toren?

Meer informatie vind je op de project site. Via de Aan het IJ appartementenzoeker kun je bovendien gemakkelijk het appartement vinden dat bij je past.

Bezichtigen?

Heb je interesse in een van de penthouses en wil je deze bezichtigen? Dat kan! Eén keer in de twee weken, op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur hebben we toegang tot de bouw. Vooraf aanmelden is verplicht, uiterlijk de dinsdag ervoor. Neem hiervoor contact met ons op via 020-3050560. We adviseren je schoenen met dikke zolen aan te doen als je komt bezichtigen.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Twins

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


  CONTACTPERSOON
  Dianne
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Cube

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Bow

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Grid

   Amsterdam Aan het IJ