Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Row 
Locatie project
Amsterdam Aan het IJ 
Oplevering
Nu te huur 
Prijs
Vanaf €1250,- tot €1805,- per maand 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest  

BESCHRIJVING

The Row is volledig verhuurd!

In de nieuwe stadswijk Aan het IJ kun je ook huren. Zo zijn er op dit moment twee gebouwen met vrije sector huurappartementen, dat zijn The Row en The Line. In the Row, aan de Spadinalaan, kun je nu al wonen.

The Row telt in totaal 92 vrije sector huurappartementen met een mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen van circa 57 tot 145 m2 en twee penthouses van 132 en 151 m2 woonoppervlakte. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Je kunt alle appartementen online bekijken via de appartementenzoeker.

Het gebouw is ontworpen door DP6 architectuurstudio. Het sleutelwoord van dit fraai vormgegeven wooncomplex is transparantie. Denk aan veel glas en bijzondere louvres voor de hoge ramen.

Stijlvolle binnenkomer

De hoofdentree bestaat voornamelijk uit glas. In combinatie met het hoge plafond zorgt dit voor heel lichte en royale hal, waar je prettig binnenkomt en gemakkelijk met elkaar een praatje maakt. Centraal in de hal groeit een mooie, grote boom. Met een keytag open je de deuren van de entreehal en de parkeergarage. In de parkeergarage liggen de privé-bergingen en een beperkt aantal parkeerplaatsen. Voor je fiets is er een gemeenschappelijke fietsenstalling, zodat je de berging optimaal kunt benutten.

Je eigen balkon en een binnentuin

Elk appartement heeft een eigen balkon en een aantal appartementen een royaal dakterras. Naast je eigen balkon kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin. De binnentuin is in alle opzichten uniek: de basis is een van gevel tot gevel glooiend groen tapijt van pluizige grassen, bloeiende planten en meerstammige bomen waaruit wandelpaden zijn gesneden. Langs deze paden komen rode stalen randen, die 10 tot 80 centimeter boven de grond uitsteken en een groot kunstwerk ‘The Spider’. The Spider en de loungebanken komen te midden van het groene tapijt.

Compleet appartement

Je huurt een compleet appartement, dus inclusief luxe keuken, toilet en badkamer. De keuken, van het merk Bruynzeel, heeft witte frontdeuren en een antraciet composiet aanrechtblad en een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en RVS afzuigkap van Siemens.

De badkamer en toilet zijn voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen en betegeld met witte wandtegels van 25 x 33 cm en mat zwarte vloertegels van 30 x 30 cm.

De wanden in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn sausklaar. Verwarming is geregeld middels een WKO-systeem, wat wil zeggen dat je naast het verwarmen van je appartement (middels vloerverwarming), ook kunt koelen tijdens warme zomerdagen.

Interesse?

Je kunt je nu inschrijven voor The Row via de projectwebsite.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Row

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Stack

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Wing

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Twins

   Overhoeks, Amsterdam