Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Stack 
Locatie project
Amsterdam Aan het IJ 
Oplevering
Q4 2023 
Prijs
Van €349.000,- tot €995.000,-v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest Development 

BESCHRIJVING

The Stack is volledig uitverkocht.

Een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Dat is The Stack. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen.

Stapeling

KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. Het architectenbureau blijft graag bij de rauwe essentie van het ontwerp. In het geval van The Stack was dat afwisseling. Het resultaat? Een interessante stapeling van balkons en raampartijen.

Rust en ruimte

The Stack wordt een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Mensen die overdag veel gebruikmaken van de stad en haar voorzieningen, maar ’s avonds een plek zoeken om zich terug te trekken. Het individualistische karakter van de beoogde toekomstige bewoners inspireerde de architecten van KAAN Architecten.

De binnentuin

De binnentuin wordt gevormd door een ‘balkon’ dat is opgespannen tussen het ensemble van bouwblokken. Collectief en privé zijn slechts gescheiden door een bijzondere vormgeving van lijnen van messing. Op stilistische wijze zijn vormen gegutst uit de balkonplaat waarmee het idee ontstaat dat het onderliggende landschap omhoog komt.

Woningtypologie

In The Stack heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen van 48 tot 105 m² en twee penthouses van zo’n 150 en 160 m². Elk appartement heeft een fijn balkon of terras. The Stack bestaat uit twee gebouwen: het ene gebouw heeft koopappartementen en het andere gebouw huurappartementen (vrije sector).

Het gebouw met luxe koopappartementen heeft een unieke vrije ligging, tussen twee groene stadsparken in.

De prijzen

De v.o.n.-prijzen van de appartementen in The Stack variëren van €349.000,- tot € 675.000,- en de v.o.n.-prijs van de penthouses is € 995.000,-. Hiervoor koop je een licht appartement of penthouse met ramen van vloer tot plafond wat een extra ruimtelijk gevoel geeft en optimaal zicht naar buiten. De appartementen op de begane grond hebben bovendien hogere plafonds, namelijk 3,20 meter. Omdat de ramen hierdoor ook hoger zijn, heb je extra lichtinval en uitzicht op het groen buiten. Het toilet en de badkamer zijn voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk en de keuken is van het luxe merk Siematic met kwaliteit apparatuur van Siemens. Onder The Stack ligt een parkeergarage met bergingen en parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor appartementen met een v.o.n.-prijs vanaf € 455.000,- Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht en exclusief een parkeerplaats van € 50.000,-.

Planning en interesse

The Stack is volledig uitverkocht.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Stack

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Bow

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Twins

   Overhoeks, Amsterdam
  • The Grid

   Amsterdam Aan het IJ