Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Twins | Huur 
Locatie project
Amsterdam Aan het IJ 
Oplevering
Zomer 2022 
Prijs
Van € 950 tot € 2260 per maand 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest Development 

BESCHRIJVING

The Twins is volledig verhuurd.

Kies je voor huren in The Twins in de stadswijk Aan het IJ, dan kies je voor flexibiliteit en vrijheid, maar ook voor kwaliteit. De architectuur is aansprekend, er is veel groen en de appartementen zijn luxe en compleet.

High end architectuur

De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.

De entrees van de gebouwen hebben een indrukwekkende hoogte en zijn hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer als je thuiskomt!

Wonen in The Twins

De huurappartementen in The Twins liggen verspreid over de twee gebouwen en op de begane grond tot en met de vierde verdieping. Je hebt dus volop keuze. Zeker omdat het aanbod varieert van compacte studio’s van 43 m2 tot royale 4-kamerappartementen van 130 m2. De studio’s en 4-kamerappartementen komen overigens wel beperkt voor. De meeste appartementen zijn 2- en 3 kamerwoningen. De huurprijzen variëren van € 950,- tot € 2.260,- per maand exclusief servicekosten

Met appartementen op het zuidoosten, zuidwesten, noodwesten én noordoosten zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers. Wil je je dag starten in de ochtendzon, met de krant en je koffie op het terras? Of ga je voor natafelen in de warme avondzon? Of ga je hoe dan ook voor uitzicht het Schegpark, met EYE Filmmuseum en de A’DAM toren op de achtergrond? Overigens is het uitzicht op het groene buurtplein of op de groene vallei in het hart van The Twins ook prachtig!

Oase van groen

The Twins staat, net als de rest van de gebouwen in de stadswijk Aan het IJ, in een groene jas die op maat is gemaakt. De groene zones rondom de gebouwen scheppen voor bewoners een prettige afstand ten opzichte van de openbare ruimte, zodat ze het gevoel hebben dat ze in het groen wonen.

De binnentuin van The Twins is een soort groene vallei. Het is een zacht glooiend landschap met een variatie aan bomen en planten. Op het diepste punt in de ‘vallei’ liggen waterspiegels die bijzonder veel licht vangen. Omdat deze waterspiegels de lucht, het omliggende landschap en de gebouwen reflecteren, geven ze een extra ruimtelijk gevoel. De binnentuin nodigt uit om iets te drinken met een vriend of een van de buren, of om rustig een boek te lezen. Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad.

Bergingen en parkeren

Onder het gebouw van The Twins ligt de parkeergarage. Parkeerplaatsen zijn (beperkt) te huur voor € 150,- per maand. Ook bevinden zich hier de bergingen. Ieder appartement in The Twins heeft een externe berging in de kelder. Super handig voor kerstspullen en fotoboeken bijvoorbeeld.

Unieke plek

The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe stadswijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg met kleine winkels en horeca. Diverse appartementen hebben uitzicht op het Schegpark (sommige zelfs op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren) en andere kijken uit op het groene buurtplein of de Van der Pekbuurt. Het centrum van Amsterdam is heel dichtbij en snel bereikbaar met de pont. Bovendien liggen alle hotspots in Amsterdam Noord aan je voeten.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Twins | Huur

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Bow

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Twins

   Overhoeks, Amsterdam